Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nemám rád promarněný potenciál skvělého námětu. Seriál obsahuje spoustu naprosto zbytečných nechutných scén, které příběhu nic nepřidají, které nejsou zásadní a fungují jen jakési vložky buď korektnosti dnešní doby, nebo jako osobní preference scénáristy. Krom toho je seriál velmi natahovaný a čím delší je, tím víc klesá úroveň a zápletka. Autoři se jednoznačně ztrácí v ději a zaplétají se do vlastních sítí upředených z časoprostorových vláken, kdy pro každého účastníka platí jiné pravidla. Jakoby to psala rozpolcená osobnost, která si nedokáže ujasnit předchozí děj. A co říct na to tristní zakončení? - Proč to dělat jednoduše, když to jde nesmyslně a složitě? Přece proto, aby to nedávalo absolutně žádný smysl! ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Jste milování..... Tam kde Netflix zklamal s mysteriózní sérii 1899, tak u Těl se zklamání nekoná. Komu se líbila Ďáblova hodina, Lazarus projekt a Dark, tak bude spokojený i s Těly. Poslední zmiňovaný Dark měl strašně složitý a rozvětvený děj. Těla jsou daleko jednodušší na příběh a postavy. Ale i tak je to pěkně zamotané. Postavy hrají neznámi herci a to je dobře. Všichni 4 detektivové jsou sympatičtí, mají svůj vlastní příběh, který celkově zapadá do hlavního příběhu. Hlavní dějová linka není zas až tak originální, ale to mi nevadilo.Jedná se o mini sérii, takže to rychle uteče.... Celkově nám letos Netflix nic lepšího v kategorii sci-fi, mysteriózní série nenabídl... Za mě spokojenost... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[93%] Sedlo mi to jako ulité! Podobnost s DARK jak tu někteří píší tu určitě je, ale já bych to moc nesrovnával. Oproti DARK je tohle mnohem srozumitelnější – zde jsem snad vše podstatné pochopil. Od začátku mě to navíc vtáhlo do děje a postav. Napínavé to bylo od začátku do konce. Ani ta homosexuální linie mezi tím novinářem a vyšetřovatelem mě nepohoršila. Poslední dva díly se tempem umírnily, ale vysvětlilo se tam vše podstatné. 4 dějové linie – ani nevím, která mě bavila více. Dál se o tom nebudu rozepisovat, každého to asi až tak neosloví, ale u mě tentokrát Netflix zabodoval. ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Jako na seriál dost dobrý. To, že některý dějový linky byly dopředu čitelný (záporák, který proplouvá roky, boys story nebo to,že policistka bude klíčově v odboji) mi ani tak nevadilo, jelikož to byla minisérie. Dost mi to celé připomnělo Atlas mraků, který jsem nikdy nebyla schopná dokoukat natož číst. Bavilo mě herecký neokoukaný obsazení a myslím,že o Shiře ještě více uslyšíme, jelikož nenápadně hraje čím dál více. ()

Persephone9 

všechny recenze uživatele

Natočené je to určite kvalitne, herci sympatickí a paradoxne tí, ktorí mi zo začiatku nesedeli sa ku koncu stali obľúbencami a naopak, námet fajn ale porovnávať to s Darkom, neviem no, určite sa to v niektorých bodoch podobá. Dark bol však veľmi komplexný, miestami veľmi náročný a vo výsledku dokonalý seriál, trebalo tam naozaj vnímať čo sa deje a pamätať si detaily. Pri Bodies sa dalo predvídať takmer všetko, posledné 2 časti sa mi zdali trochu urýchlené, avšak záver bol vcelku fajn. Slečnu Iris som v roku 2023 trošku nepochopila, ale ktovie, možno nám niekedy dajú aj druhú sériu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Mnohé scény boli natočené v „Starom meste“ v Kingston upon Hull s využitím nádherných viktoriánskych budov v centre mesta Hull a niektoré scény zo seriálu boli natočené na palubách lodí v lodeniciach v Yorku. Mnohé z futuristických scén boli natočené na University of Leeds a v Sheffielde. Natáčacie obdobie trvalo od 16. mája do 21. októbra 2022. (Arsenal83)
  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)

Reklama

Reklama