Reklama

Reklama

Ella a černý jaguár

  • Francie Le Dernier Jaguar (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ella vyrůstá v amazonském pralese, kde její táta pracuje jako lékař. Jednoho dne najde ztracené mládě vzácného černého jaguára a ujme se ho. Mezi ní a Hope, jak černé koťátko pojmenuje, vzniká silné pouto. Když je Elle šest, zasáhne do jejího života tragická událost a musí se přestěhovat do New Yorku. Ani tisíce kilometrů a osmileté odloučení ale nedokážou přetrhat pouto, které mezi dívkou a divokou šelmou vzniklo. Když se po letech Ella dozví, že místu, kde si jako malá hrála, hrozí zánik a Hope je ve smrtelném nebezpečí, neváhá ani minutu a rozhodne se do Amazonie vrátit. Za dramatických okolností se v džungli opravdu znovu s Hope setká, a přestože ji Ella od dětství neviděla, divoká šelma si na jejich pouto vzpomene. Radost ze setkání je ale krátká. Na stopu se jim dostanou lovci a pašeráci zvířat, kterým je lepší se do cesty neplést. Černý jaguár je pro ně totiž mimořádně cenný úlovek! Přátelství Elly a jaguára je teprve začátek pro velké a napínavé dobrodružství, v němž se budou muset postavit silnějším a mocnějším. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (6)

Joyman 

všechny recenze uživatele

Prostě božské... :-) Trochu podobná linka jako Mia a bílý lev, což ale vůbec nevadilo. Více takových filmů! ()

Arsenal83

všechny recenze uživatele

Gilles de Maistre už točil o levoch, o vlkoch a teraz prešiel na niečo exotickejšie. Veľa nápaditosti takáto tvorba nemá, len striedam nebezpečné zvieratá. Poukazujem na nelegálny obchod so zvieratami, čo je chvályhodné, no zároveň na natáčanie používam zvieratá zo zajatia, teda neslobodné. Zaujímavý prístup, pekné zvieratko to bolo, ale keď už jaguár, tak radšej Land Rover. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po zvířecích dobrodružstvích ve filmech Mia a bílý lev a Vlk a lev: Nečekané přátelství se režisér Gilles de Maistre vytasil se třetím velmi podobným kouskem, který mě však na rozdíl od zmíněných starších kousků nechal veskrze chladným a netečným vůči dění na plátně. Film Ella a černý jaguár sice rozebírá obdobná témata - vztah lidí a zvířat, nečekaná přátelství mezi nimi, zneužívání a lov zvířat - nicméně je to podáno tak jalovým způsobem, až to zamrzí. Navíc jsem měl pocit, jako by ve filmu chyběl nějaký backstory vzhledem ke vztahu mezi otcem a učitelkou Elly. Scenáristicky se tak jedná o trestuhodně odbytý snímek. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Dobrodružny príbeh pre celú rodinu o dievčati, ktoré zachráni mláďa jaguára a po rokoch sa chce vrátiť späť do Amazonie za ním ,aby ho zachránila pred pitliakmi 3* ()

peterson36 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa tam "hra" jaguara ale leopard..aj tie sú čierne exempláre, no sú menšie.. a tak mi to príde tu.jaguar je tretia najväčšia mack. selma na svete a tuto to tak nevyzerá ani náhodou;) ()

Reklama

Reklama