Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Polnišová povedala, že pri tomto skvoste treba vypnúť mozog. No hej, ale jej sa to hovorí, keď ho má vypnutý celý život. A tak sa z nej stala odrazu scenáristka, lebo dnes ti takýto titul napíšu, keď len cez prekladač preložíš scenár z iného jazyka a aby sa nepovedalo, dáš to do česko-slovenských reálií, aby nikto neprišiel na to, že v skutočnosti nevieš napísať ani odkaz na korešponďák. Polnišová to urobila už druhýkrát. Treba uznať, že niektoré fóry sa aj podarili, ale niektoré boli skutočne nechutné, cez čiaru, hysterické a naplnené permanentne prítomným sexuálnym podtónom. Že podtónom, celá notová sústava tam bola, ale vidieť prasnicu Kramerovú ako Prachárovi líže hrdlo a ide vyfajčiť vtáka je už skutočne zo žánru horor, na to sa dá pozerať len s prázdnym žalúdkom. Ale netreba sa tešiť, našťastie toho vtáka neukázali, nechceli, aby každý videl, že Kramerová je booster impotencie. No a spoločná účasť Polnišovej a Kramerovej v jednom filme je zároveň odpoveďou na to, prečo je v Afrike hlad. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Reálně spis 4, ale trochu jsem chtel vyrovnat ta krutá hodnocení níže. Je to jednoduchá crazy komedie, která absolutně neodbocuje ze žánru a nestane se z ni v půlce romantika nebo jakoze seriózní příběh. Je to komedie a tak to taky funguje. V rámci žánru možná nejlepší česky film posledních deseti let. Hodnotte kurva filmy v rámci žánru. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na to, že česká komedie tu na ČSFD dostává docela solidní nálož od diváctva. Pořád mě to ale baví zkoušet doufajíc, že někdy se zadaří a já se u filmu upřímně pobavím. Občas se to totiž zadaří a zrovna zde se to i stalo. První minuty jsem byl sice takový nejistý, ale pak se to rozjelo a mě bylo jasné, že tady to ztráta času nebude. Pravda, mnohdy u podobných komedií stačí málo a půjde to do kytek. A tady se váhy osudu pořád nakláněly na jednu, i druhou stranu. Jenže ve výsledku se to prostě povedlo. Upřímně jsem se zasmál. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Námět? Dobrý. Některé vtipy? Dobrý. Herci? Slušný, hlavně Prachař, Polívková a Kotek drží celý aspoň trošičku nad vodou. Takže jsme ve výsledku rád, že jsem film viděl, že jsem viděl hodně dobře hrát Michala Davida a zasmál jsem se u pár povedených vtípků a celkem zábavného podání kaličů z Brna. Myšlenka teda byla dobrá, ale scénář se brutálně nepovedl. Scénář je fakt příšerná sračka a nikdo další z tvůrců už s tím nic víc udělat nemohl. Ani režisérka Marianková se moc nepředvedla. Přitom její první film Známí neznámí nebyl tak špatný. ()

pavelblahy 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle je typ komedie, od které moc nečekáte. Já jsem se bavil od začátku do konce. Pracuji také v korporátu a některé své kolegy bych si dokázal představit v některých rolích. Hlavně v týmu Brno :). Tento typ komedií, kde se mluví docela dost sprostě se v Česku moc netočí a jsem rád, že po dlouhé době se někdo odvázal to natočit. Vojta Kotek za mě výborný, a také zajímaví jedinci z call centera chrlili ftípky jeden za druhým :). Kdo si chce v kině odpočinout a pořádně se zasmát, tak vřele doporučuji. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)

Reklama

Reklama