Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (384)

castor 

všechny recenze uživatele

Solidní sešup Zuzany Mariankové… Tehdy (Známí neznámí) sáhla po italské, tentokrát po rumunské předloze. Kvalitou je ale úplně někde jinde. Přitom nápad jet se opít za firemní peníze (a třeba si u toho i zasouložit) nemusel být v rámci daného žánru vůbec špatný. Dorazí totiž božští kolegové ze Slovenska, prsaté teplické krasavice či divocí ožralové z Brna. Klidně mohli dojet i třeba ajťáci z Ostravy nebo účetní z Budějovic, ovšem pokud na firemní teambuilding nedorazil humor a smysl jednotlivých scén, je to jedno. Cílem je získat podnikový pohár a zachránit sebe i své oddělení před výpovědí. Z toho pramení všechny ty neobyčejně vtipné a nápadité…. ne, jen přehlídka trapnosti, zoufalosti a nicotnosti. Postavy jsou hloupé a otravné (čest výjimce v podání Vojty Kotka), divák může dumat, zda je mezi těmi podivnými karikaturami otravnější přehrávající Erika Stárková nebo přehrávající Anna Polívková, Robina Ferra raději ani nekomentuju. 53 procent? Vážně? Tupé, urážející a navrch dlouhé. ()

pavelblahy 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle je typ komedie, od které moc nečekáte. Já jsem se bavil od začátku do konce. Pracuji také v korporátu a některé své kolegy bych si dokázal představit v některých rolích. Hlavně v týmu Brno :). Tento typ komedií, kde se mluví docela dost sprostě se v Česku moc netočí a jsem rád, že po dlouhé době se někdo odvázal to natočit. Vojta Kotek za mě výborný, a také zajímaví jedinci z call centera chrlili ftípky jeden za druhým :). Kdo si chce v kině odpočinout a pořádně se zasmát, tak vřele doporučuji. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude velmi špatné, ale nakonec jsem byl příjemně překvapený. Nenáročná oddechovka, u níž přece jen převládá více povedených vtipů než těch trapných. Jen nechápu, že stále existuje poptávka po tom, aby Jakub Prachař předváděl pořád dokola tutéž postavu jen v minimální obměně. Vždyť už ho to samotného musí štvát. Všichni ostatní víceméně v pohodě, nejlepší výkon podala Chiara Steiner :-) ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Tahle „ostrá“ československá komedie vlastně moc ostrá není. K největší formě drzosti má daleko, zároveň je její největší problém v tom, že není dvakrát vtipná. Zdánlivý náznak v podobě satirického rýpání do fungování korporátních společností možná může na první pohled zaujmout, na to je tahle podívaná ovšem příliš absurdní a nejlepší je na ní pořád pořád nihilista jménem Michal David. A to je prostě na pováženou! Zuzana Marianková je pořád slušná realizátorka, na rozdíl od Známí neznámí nejspíš chybí silnější předloha i schopnější scenárista. Minimálně takový, který by dokázal sympaticky dojít na hranu vkusu a přitom by se postaral i o to, aby měl výsledek nějaký tvar. Není to úplně to nejhorší, co jde nadělit, moc vtipné a především dobré to ovšem vlastně není.... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa tak dobre nezabavil. Lenže. Prvá polka je super. Tam sú také myšlienky, také dialógy, že s tým sa dá jednoducho stotožniť a akceptovať. Akonáhle ale prídu do rezortu, začína to kulhať. Stráca to tú podstatu, hru preberajú stereotypné postavičky a ich správanie a miestami cítiť, že by sa to dalo prestrihať, zrýchliť, skrátiť. Nič to ale neuberá na tom, že aj v druhej polke sú fajn vtípky a scénky. Finále ma však osobne sklamalo, tak ďaleko to veru nemuselo zájsť. Záver samotný je už len taká bodka a uzatvorenie niekoľkých dejových liniek. Za mňa silné 3 z 5 (Kino Mladosť) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)

Reklama

Reklama