Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

mcvpn 

všechny recenze uživatele

Petra Polnišová na premiére filmu Ideme na teambuilding: "Treba odložiť mozgy a užiť si zábavu." Ja by som asi odporučil odložiť celú centrálnu nervovú sústavu a potom si môžete film užiť. Priznávam, že po 4 borovičkách som sa párkrát aj zasmial na tom filme a nebolo to také hrozné, ako som čakal, ale na tri hviezdičky to stále nie je... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobnému druhu komedií se většinou vyhýbám. Je to sprosté, víceméně tupé a je to veskrze plagiát tuctové zámořské tvorby. Ale vzdor tomu všemu mi to celkem sedlo. Je tu slušné množství momentů, které dokáží rozesmát, problém jsem neměl ani s herci a nakonec je tu fakt, že sám dělám v korporátu a kluci z Brna mi připomněli naše teambuildingy. Nic k čemu bych záměrně vracel, ale jestli na to narazím v TV, program nejspíš nepřepnu. 60% ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude velmi špatné, ale nakonec jsem byl příjemně překvapený. Nenáročná oddechovka, u níž přece jen převládá více povedených vtipů než těch trapných. Jen nechápu, že stále existuje poptávka po tom, aby Jakub Prachař předváděl pořád dokola tutéž postavu jen v minimální obměně. Vždyť už ho to samotného musí štvát. Všichni ostatní víceméně v pohodě, nejlepší výkon podala Chiara Steiner :-) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Narvu ti boty do pr*ele až tě tkaničky budou šimrat v krku. Je to hovadina, to asi nebudou popírat ani sami tvůrci. Kromě takové té trapné zábavy to má hodnotu nula. Nedává se mi hodnocení lehce, musím se ale přiznat, že tady bylo několik scén, kdy jsem se smál se slzami v očích, což nevím kdy naposledy jsem v kině brečel smíchy. Jediný účel svého vzniku splnilo. Je to takový kros Prciček a IT Crowd s trapno humorem. Inspirace jinde je znát.. Narcistický šéf, ajťáci dole ve sklepě, spory mezi odděleními, nebo soupeřící skupinky na chatě v tucty amerických filmech. Lízejte vy kundibádi.  ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jsem s tím úplně v pohodě. Bylo to sice hrozně blbé a přepálené, ale zábava se dostavila. Co více si od podobného přát už opravdu nevím. Ano, zarytí intelektuálové budou kroutit hlavou, ošívat se v křesle a nesměle koukat po tlačítku power na ovladači. Kotek si to hrozně užívá a Ferro se pro mě stává tuzemským Zachem Galifianakisem. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama