Reklama

Reklama

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (222)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jason rules! Nakopávačka zadků s trouchou zdrásaných a životem strhaných Jasonovích pohledů a věru zábavným 20 minutovím Black Jackem. To celé zabalené do atmosféry luxusem nasáklého, ale v základech prohnilého Las Vegas. Bavil jsem se po chuti. Ruční fajtíky jsou opět pěkné pomazleníčko, i když je jich poskromnu, ale zato s parádním drajvem. I tu psychiku jsem ochotný Jasonovi s klidným srdcem uvěřit a Milo jako záporák je velmi dobrý. PS: Je to akčnák s Džejsnem, takže hloubku nečekejte ani přes tu snahu tvůrců. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Simon West /Con Air, Expendables 2/ a opat natocil len priemerny film. Statham v roli drsnaka samozrejme fajn, film ma slusnu zapletku a dobre tempo a nuda bola sympaticky stlacena na minimum, respektive dostala len minimalne sance. To je dobre, nemam rad nudu vo filmoch. Okrem samotneho Stathama /Snatch, Expendables 1 a 2/ sa mihli aj Michael Angarano /Haywire/ a Milo Ventimiglia /Rocky 6/. Statham bojuje opat na dvoch frontoch : nielen za dobru vec s miestnymi hajzlami, ale aj s osobnymi demonmi /gamblerstvo/. Autonahanacky sa nekonaju, vybuchy tiez nie, ale par osobnych subojov sa najde. Dialogy opat len take .... priemerne. 65 % ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu moc pěstí od Jasona Stathama nečekejte. Příběh je poklidný, odehrávající se v Las Vegas. Nevím co pana režiséra vedlo k tomu, že natočí film na jeho a Jasonovi poměry až tak "neakční". Výsledek je pak celkem rozpoluplný. Na jednu stranu člověk čeká akční jízdu, kterou ale v tomto případě nedostane. Ale na druhou stranu je Wild Card něco úplně jiného. A musím přiznat, že mě to i bavilo. Film má příjemný spád a celkem rychle uteče, což je důležité. Nicméně pro příště, Jason je dobrý v rozdávání pěstí a lámání kostí, takže bych prosil něco takového ;-) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější z Argonautů je zpět, aby opět nonšalantně pomáhal slabším a utlačovaným, zejména pak vdovám, sirotkům nebo štětkám, které kdovíproč špatně nesou, když se náruživý klient kapku odváže a roztomile je při tom nákupu služeb párkrát propleskne. To Jáson nevidí rád, nene. Ukrutně se rozčílí a rozohní, což se dost nápadně projeví tak, že mu na čele naskočí mikrovráska, a s neodolatelným šarmem a náramně zdvořile všem těm nezbedníkům demonstrativně nabacá, aby si pro příště pamatovali, že mlátit kurvy je špatné a ani trochu džentlgejské. Mno, celé to má však tentokrát pár drobných vad! Scénář je nepatrně neinventivní, insitní, místy až neerudovaný (pro filmové neodborníky uvádím, že se jedná o eufemismy toho, že stojí za piču a je tupý jako cigánská šlápota) a naprosto nepochopitelně vyžaduje po té naší statické šunce i chvilku herectví. A tak lze s úspěchem tvrdit, že sedláci u Chlumce a Napoleon u Watrló dopadli daleko lépe než jeho etuda patologického hráče. Potěšilo by mě mnohem více, kdyby mu místo toho hraní raději připsali pár dalších uzenáčů k profackování, protože to vzájemné kočkování jinak vypadá opravdu skvěle, avšak je ho zde velmi poskrovnu. Nicméně je to pořád lepší než drátem do oka a například oproti takovému Birdmanovi, u něhož jsem měl opravdu neodolatelnou chuť prohnat si v obou bulvách sklivec bužírkou, je to skutečný balzám na, pozérskými psychotiky vyhajpovanou artovou sračkou, rozjitřené nervy. Tudíž se opět loučím oním okřídleným „Ceterum censeo Birdman esse delendam“ ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

No řeknu vám, že většinou vím, jestli dát 4 nebo 3 hvězdy a naopak mám jasno, když se rýsují dvě. Tady ale nevím. Je a není to klasická Stathamovka. Jistě, když už se jde na věc dělá Jason to, co umí. A v jeho podání to je tak kulervoucí, jak to je. Film stojí a padá na něm, ale jakoby mu něco chybělo. Ať je to jak chce, tak potud bych byl ochotný dát i 4 hvězdy. Jenže tahle mince má dvě strany. Hodně divnej je příběh a vůbec jeho podání.. Ne, že by byl špatnej. To ne. Ale připadal jsem si jako ve vlaku. Prostě jen jedete a čumíte z okna. Krajina kolem vás lítá a občas něco zaujme. Jenže to co vás zaujmulo o 2 zastávky zpátky už si ani nevybavíte. Budu prostě alibista a dám 3, ale je to první film u kterého nevím kolik procent bych mu dal přesně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Nick vo filme jazdí na Forde Torino GT 1969. (Laslo)
  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama