Reklama

Reklama

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (221)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Hrozně málo výrazný film. Jediné pozitivum vidím právě v jeho největším lákadlu - Jasonu Stathamovi. Ten se snaží co mu síly stačí, ale stejně to na mě působilo hrozně roztěkaně. Celý film působí polepený a je to celé hrozně divné. Působí hrozně nevyspěle a bez sebevědomí. Prostě takový, na který za pár dní zapomenete. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nic se nezměnilo. Není to vyloženej odpad jako Redemption, ale Jason si pořád jede v zajetých kolejích nudy a pokusů o rádoby herectví. Scénář to snad nemá (i Exp 2 jsou proti tomu Oscarovka) West to taky nepodržel, protože je evidentně akčním režisérem a tohle nedal. Statham chlastá a gambluje, nosí vánoční čepičku, nechá se naoko zmlátit, aby jeho kámoš udělal dojem na buchtu. Hází po protivnících Divoké karty. Všechno je zpomalený nebo zrychlený. A hlavně se v tom filmu lautr nic neděje. Cesta do pekla. Takhle už fakt dál ne.10% ()

Reklama

Honzek 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, kde vyžaduji dobrý příběh a děj. A pak jsou filmy, kde hraje Jason Statham. Ta druhá volba je právě tento snímek a ke štěstí mi v něm stačila velmi dobrá kamera, střih a Jasonovi bitky, ve kterých se pohybuje jako rozený tanečník. Když přičtu výbornou hudbu při které ve zpomalených záběrech ničí každého kdo se mu postaví do cesty tím nejefektivnějším možným způsobem, dosahuji vrcholu blaha. Tohle mi prostě sedlo jako prdel na hrnec a kdyby to nemělo nudný začátek, nebudu se bát střelit plných pět hvězd. Verdikt? Neskutečná zábava s ultra bojovou choreografií! ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Po takových filmech jednoduše člověk zjistí, že nechat si ujít některé kinematografické "skvosty" není vůbec na škodu, ušetříte tím čas na užitečnější věci, jako třeba: promyslet nákupní seznam, ustřihnout si nehet na palci na noze(rovnou si namazat krémem tvrdou kůži na patě), vyčistit pořádně mezizubní prostor. Když budete mít hotové všechny tyto činnosti, pak stačí napsat do gůglu korsika, potom kliknout na obrázky a máte mnohem větší relax než u filmu. Na tento film zapomenete cca do tří dnů, když by jste šli na pivko tak za den. Nudná nuda. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Vazeny a mily soudruzi... Konecne som videl Stathamovku, ktora si ten plny pocet (hoci zo zazmurenymi ocami a vsetkymi ostatnymi telesnymi otvormi) zasluzi. Kupodivu ide o pozvolny pribeh...akcie vela nie je, ale ta co je tak je koulervouci a vacsina rakosnickych filmov sa moze ist zahrabat. Je to tvrde, nekompromisne a krvave. A ja to mam presne takto rad. Konecne Statham v ulohe, ktora mu sedi... Ja som si rochnil. Dovodom preco bijem plny pocet je mozno aj ten, ze predtym som videl Taken 3 a toto mi zase raz vratilo stavu do gul a presvedcilo, ze akcia sa da natocit aj za velkou mlakou. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama