Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

cariada 

všechny recenze uživatele

Takové filmy mám rád kde nic nečekám a dostanu dobrou zábavu. Švédský horory moc často k vidění nejsou. Začátek nic moc, ale pak se to rozjede v pěkný slasher. Vraždy jsou nápaditý občas s nějakým tím humorem. Tady se mě líbí jak na to jde vrah chytře nejdříve to odnese personál hotelu a až pak hosté, na které je to permanentně zaměřené. Za mě opravdu palec nahoru. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Kedysi som si na podobných hororoch ulietal a plieskal som im vysoké hodnotenia, ale tentokrát sa mi tvorcovia netrafili do vkusu. Je pravda, že snaha o kombináciu humoru a krvi im celkom vychádza, ale vôbec mi tu nesadli postavy a vlastne mi už v polovici bolo úplne jedno kto zomrie a kto je vlastne vrah, takže to ako slasher stratilo svoju podstatu. Mrzutá Final Girl tomu príliš nepomohla a nebyť záverečného oskalpovania, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani hoši z Bone Tomahawk, bolo by hodnotenie nižšie. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Uznávám, velmi dobře natočený masakr s prvky černého humoru. Ale tato satirická kritika kapitalismu, který jako jediný dokáže vytvořit prostředky k boji se změnou klimatu a chránit životní prostředí. V době, kdy socialismus vítězí na celém světě a socialističtí Švédové naprosto nezvládají migranty a jejich integraci do společnosti (a taky nemohou), je tato obžaloba tržního hospodářství naprosto mimo mísu. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Fajn švédský slasher s nádechem komedie, který poměrně kvalitně zaháčkuje. Výtečná atmosféra, místy až k severským detektivkám. Přitom se člověk ale zasměje. Vrah sice lehce uhodnutelný, přesto jeho kreativita bavila a co cením, občas dostal na frak. Finále trochu jiné, než mají ostatní podobně laděné filmy, což vlastně je super. Za mě spokojenost. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

9 lidí jede někde do restaurace kde mají stavět supermarket na teambulding. Je to tam jeden jeden větší blb vedle druhého (Co vůbec dělal ten dědek ten je tam úplně zbytečný jen tam pořád kecá jak se za jeho časů bylo dobře ?) a kromě jedné ženské všechny nezajímavé (K čemu tam byla ta co pořád chlastala? Jedna je tam nová řekne názor a oni ji vždy utřou, že je nová a má držet hubu). Tak se tam baví a postupně tam zemře personál hotelu a pak jde vrah i po nich  jelikož tam takřka není nikdo sympatický fandíte mu bohužel většina vražd je mimo záběr. Pochválit jde možná ta maska P.s. Hláška tak jako kytice se ne vždy skládá z růží  je blbost pokud si koupím kytici z růží budou tam růže nebudou tam gerbery. P.s. 2 Mají možnosti co si nechat , když ztroskotají a jeden si chce nechat laptop a jedna ženská káže o olejové skvrně co škodí ekologii. P.s. 3 co za debila si prohlíží svůj penis v zrcadle a dělá si při tom asi dobře? P.s. 4 V té restauraci nemají jídlo jelikož zemřel kuchař nicméně oni ten pobyt měli  nahlášený to se nemohly připravit a  neměly tam nic jiného než párky v rohlíku ani blbé hranolky třeba? 40 procent ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama