Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď si človek zoberie tie semináre vo všeobecnosti, či už kňazské alebo aj takéto kolegiálne, tak má vzhľadom na priebeh týchto seminárov pocit, že to slovo je odvodené od slova semeno, ale nie je tomu vždy tak. Niekedy to môže skončiť riadnou sekanou, na nešťastie účastníkov však nejde o sekanú z mletého mäsa. Slasher s komediálnymi prvkami a typickými škandinávskymi prvkami, ktorý nie je v rámci zmesi žánrov výnimočný, ale nuda to nebola. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Slasher na švédský způsob zabalený v trochu svěžejším hávu, než bývá u tuctových vyvražďovaček zvykem, nicméně nenabízí nic moc novátorského, až na to, že docela funkčně zapojuje humor a jak už tu někdo zmiňoval, pohrává si i s hudbou a střihem k vytváření vtipných záběrů a scén. Takže v tom jeho přidaná hodnota. Není to kdovíjak vtipné, občas jsem tak pochichtla a o humor se tu starají hlavně charakteristické postavy. Překvapí i celkem krvavé vraždy. Toť asi veškeré mé postřehy. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Gratuluji Švédům. Podařilo se jim natočit ten nejnudnější a nejdebilnější Slasher v dějinách, s těmi nejvíc nesympatickými a nevhodnými postavami, co jsem kdy viděl. Bolelo se na to dívat a poslouchat ty jejich stupidní kecy. Hvězda za scénu s šitím čela, alá Frankenstein, to jediný mě pobavilo a ať nežeru, tak pár krvavějších scén tu je, ale víc ani hovno a více jak jednu hvězdu ani omylem. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Keď film beriem ako komédiu, téma firemného teambuldingu s prepnutými kolegami celkom zaujme. No hororových prvkov tu je pomenej. Seminár sa miestami podobá na Vreskot, žiaľ chýba viac originality a aj nejaký moment prekvapenia. Ale aj tak sa jedná o podarenú severskú slasherovku, ktorá sa na rozdiel od Amerických mega rozpočtových hororov na nič nehrá. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slasher křížený černou komedií.  Severské úchylnosti tedy příliš nepobral, ale malý závan cítit byl. Každou chvíli jsem čekal, kdy macatá šéfová Ingela nasedne na svého hubeného koníčka Jonase  nebo se Kaj bude kát za osamělé dobrodružství  na záchůdku, ale Švéd holt není Dán a Hon tedy jen ten žánrový s nesmrtelným strojově neúprosným zabijákem, jenž se ničeho kromě rozzuřené důchodkyně neleká.   Teambuildingové pičičárny lehce, ale příjemně zkarikovány, kdo jednou zažil, vždy ocení,  tradiční ústupek dnešním "multimravům"  snesitelný (tragickým hrdinou  Amed, superhrdinkou Bahar)  a vybíjená hravá, zábavná a někdy i překvapivě originální (bít starce se nevyplácí).  Potěšilo, pobavilo,tři by byly akorát,ale je jich tu zbytečně moc. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama