Reklama

Reklama

Láska v temných vodách

  • Japonsko Kureiji Kuruzu (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na výletní lodi v Egejském moři dojde k záhadné vraždě. Vyšetřování se ujme komorník s jednou cestující, mezi kterými to začne jiskřit, a na palubě propukne pěkný zmatek. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, toto bola nehorázna zlátanina. Spočiatku to bolo síce zaujímavé a celkom dosť som si od toho sľuboval, ale to by asi muselo zostať v tej romanticko-dramatickej rovine. Nechápem, načo tam bolo dobré ešte vtláčať nejakú trámu detektívnu zápletku s akože mystery-thriller atmosférou. Takže napokon z toho vznikol taký hybrid, že to bolo úplne nekonzistentné a zmenilo sa to na totálny bezduchý mišung. Nuž, niekedy je menej viac. Dávam 1* za pekný vizuál a nádejný úvod. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Priemerný japonský film, ktorý mixuje romkom s mysterióznou detektívkou na ázijsky spôsob. Škoda za nevyrovnanú dynamiku príbehu a za ten runtime, ktorý zbytočne prekračuje 120 minút.  P.S.: Tá loď je monštrum. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Reklama

wdc 

všechny recenze uživatele

Nepříliš komediální a romantické. Řešení případu vraždy, asi ne vhodné dětem. Trochu zvláštní, mě se to moc nelíbilo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Detektívka, ktorú keď len trochu sledujete, viete kto a čo. A pritom stačí vidieť len úvod a záver, stred, teda vyšetrovanie, môžete preskočiť. Nič vám to nedá a love story nepotrebujete. 2 z 5 ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouhý, nudný, přehrávaný a místy až trapný, spíš než vtipný. Nepousmála jsem se teda ani jednou. První hodina mě vůbec nebavila, druhá byla o něco lepší, ale pořád slabota, čekala jsem víc. Z postav mě nezaujal nikdo, romantická linka taky nefunguje a vyšetřování vraždy je dost ubohý. Příště se asi Japonsku radši vyhnu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama