Reklama

Reklama

Šťastně podvedená

  • Brazílie O lado bom de ser traída (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Adaptace románu od Sue Hecker, ve které účetní využije zálety svého snoubence k tomu, aby znovu nakopla svůj sexuální život. Bude to ale mít nebezpečné důsledky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

mira007 

všechny recenze uživatele

Trocha brazilské exotiky na téma nevěry a trocha narůživého milostného života v životě jedné paní účetní, námět jak z pornofilmu, ale tohle je taková telenovelová varianta a ikdyž se to snaží, že to vypadá jako vystajlovaný videoklip jakože děsně sexy, tak je to hrozně prázdné a falešné ... a dost hloupé nezajímavé. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Mudrlant Pavel1000 má na tejto stránke už 25 000 hodnotení a každému filmu dal 5 hviezd. To je ale kapacita, to si človek hneď dá poradiť! Potom aj takýto bezcenný odpad vyzerá, že môže byť aj v modrom, len preto, že Pavel si nám vyhonil. Pretože o nič iné v tomto filme nejde. Typická netflixovina, kde sila žien sa neukazuje len v chytrosti, ale hlavne v rozťahovaní nôh, lebo to je to silne feministické, muži sú len takí obrábači, dosť tupí, veľa steroidov, ale výkonovo prejdú z nuly na 100, teda k jeho ejakulácii, tak za 5,8 sekundy, čiže niečo ako ojazdený Volkswagen. Najmúdrejšia je tu černoška, ktorú nebaví, že na rande muži dokonca aj hovoria a tak chodí na hajzle vyvolávať kamoške, že kedy ju ten debil konečne už pretiahne, že kocúr už mal byť v trúbe a on tú nezavrie klapačku, ktorú ona chcela mať už tesne nad rektom. Proste tutová edukatívna hodnota, pri ktorej Sokrates stráca bradu. Má to zhruba úroveň 365 dní, ale herecky ešte tupšie a kólia v hlavnej úlohe šerednejšia. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Márny pokus z Brazílii o natočení soft erotického filmu, kde s radosťou miešajú prvky thrilleru a drámy. Predpovedateľný príbeh, ploché dialógy, uponáhľaný záver, jedna krásna slečna a jej priateľka, ktorá je nymfomanka. K úspechu a k nezabudnuteľnému filmovému zážitku to ešte nemusí stačiť. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Marrakech86 

všechny recenze uživatele

Dokonalý pár, kde přítel podvede svojí partnerku, která to zjistí přes svého dokonalého kamaráda. Babi, partnerka najde dalšího mimořádně dokonalého partnera, který má dokonalý barák a vše dokonalé. Babi zjistí, že jsou nějaké finanční problémy v práci. A pak začíná cesta v dokonalém příběhu plného erotického blaha v podobě dokonalého zadku nového přítele a dokonalých prs Babi. Záporákem se stane bývalý dokonalý kamarád i přítel a nový dokonalý soudce zachrání Babi, která má úžasnou dokonalou kamarádku, která dá každému. Bylo tak moc dokonalé, že musím dát vynikajících 20 % za dokonalé prsa :) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Tyhle brazilské "limonády, červené knihovny, harlekýnky" mají pro mě pouze edukativní charakter v podobě rozšiřování slovní zásoby o hovorová slovíčka z brazilské portugalštiny. Šťastně podvedená je bezduchý a tuctový thriller s nudnými erotickými scénami, hloupou zápletkou a ano, velmi atraktivní hlavní herečkou, která dle bulváru údajně popletla hlavu i Neymarovi. Nedivím se, ale jinak tento film nemá co nabídnout. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v São Paule (Brazília). (Arsenal83)

Reklama

Reklama