Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Bílí žraloci hrající si na tygři žraloky, znějící jako tygři. Uuáááárgh. Naprosto dechberoucí scény, kde žraloci překusujou či snad hlavou rozráží ocelové pláty. Drsné scény v hospodě, kdy místní híro silácky odmítá a dehonestuje bulharského mafyjánského kápa (kterej vypadá, jak ze špatnýho německýho incest porna), aby záhy vystavil v nebezpečí svou rodinu. Kulervoucí dialogy mezi spasitelem a senátorem (?), kdy situace je už fakt kurva vyhrocená do stavu ''Je to buď zabít, nebo být zabit!''. Bohužel jsem konec zaspal, a tak tedy nevím, jestli nastala apokalypsa a nebo Dean Cocktrain zachránil všechny surfaře a bitchvolejbalisty. Fandil jsem mutantním žraloků, takl snad to Lerner úplně neposral. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Odstavte mozek, začínáme. Žraloci lákají. Už desítky let. Baví nás, tipujeme, zda tu prsatou slečnu překousne nebo se jí pouze otře o konečky prstů. Kdysi dávno se lidé dívali na gladiátorské zápasy, o pár stovek let později si v neděli po obědě zašli s rodinou na veřejnou popravu. Zabíjení nás přitahuje, když je v tom fauna, body se většinou přičítají. Nesmí ho ovšem natáčet jistý Danny Lerner (podle filmografie má tyhle predátory rád), který si pod spojením útok žraloka představuje pološílenou kameru, bublání vody a cosi červeného v ní. Žraloci útočí, Lidožrout, Žralok v Benátkách, Žralok v Brně, Žraločí večeře Páně, Žraloci souloží.. těším se na příště. ()

Reklama

Romeroo odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem si naivně myslel, že mistr odpadu ( opravdového fekálního ) je jen jeden a to je troska. Ale postupně. Film vhodný pro všechny, jejiž IQ je těsně nad tím se dojít vymočit a vykálit. Chrochtající žralok, házení bomb na žraloky, logické chovaní hrdinů. Neskutečný průjem a to mám od Čelistí filmové žraloky opravdu rád. ()

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že film som si pozrela len zo zvedavosti, či je najozaj hoden tých 4 % . A hoden bol, už len kvôli scénam ako: žraloky začnú útočiť na ludí vo vode, ženská stojí po kolená vo vode a jačí, žraloky 10 minút žerú všetkých vo vode a ženská stále stojí meter od brehu a jačí a keď ju konečne zožerú, tak si divák vďačne vydýchne že už to má konečne za sebou a prestala konečne vrieskať. A z takýchto excelentných scén je bezducho poskladaný celý film. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapný pseudohoror. Co se mi líbilo, ale filmu to nemohu připsat jako plusové body, jsou záběry žraloků, ale podle kvality to museli zkopírovat z nějakého dokumentu. Dvě zásadní věci, krom hromady nelogických, trapných a ubohých věcí a chování především hlavního hrdiny... Opravdu žraloci nevydávají žádné zvuky. A už vůbec ne, vrčení. A komunikace mezi potápěči byl vrchol trpanosti a debility tvůrců. Prchnout před žralokem z klece do vody nemělo chybu. Pseudoodborník na žraloky byl totální idiot a neznalec. A vůbec chování všech lidí bylo na hraně ne s realitou, té se to ani nedotklo, ale s únosností... Neuvěřitelně trapný film. Ubohost první kategorie. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film je oficiálně čtvrtým dílem série Žralok útočí, nicméně s předchozími snímky nemá společný už ani název. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama