Reklama

Reklama

The Killer

Trailer 1

Obsahy(1)

Nájemný vrah se snaží napravit svou vinu a vrátit zrak krásné mladé zpěvačce. (tribican)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Asi těžko se dalo čekat, že remake bude lepší, nebo alespoň stejně dobrý jako originál. Na druhou stranu tu ale byl prostor pro to doufat, že když na režijní židli sedí stejný člověk, že si alespoň pohlídá aby to nebyl úplný průšvih. Chyba. Nová verze Killera sice celkem dobře vypadá, ale John Woo je ve svém věku už těžce z formy a/nebo je mu všchno jedno a jen si přišel pro tučný šek. Buď jak buď, příběh sice zůstal, ale akce je sotva průměrná a Nathalie Emmanuel opravdu není správná volba pro tyhle role. Beru jí jako ztřeštěnou podržtašku v už tak přepáleném Rychle a zběsile, ale jako drsný zabiják u mě neobstála. Bohužel to nezachránil ani Omar Sy, který se evidentně musel držet dost zpátky a díky tomu zapadl do celkového (pod)průměru…40% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zhruba po scenu, ked si nasa nezna modelka obstara motorku na prenasledovanie sa na to dalo divat ako na zabavne C-cko. Po tej scene uz to uz bola nevydarena lacna parodia, kde uz ani spomalovana kamera, strih a uhly zaberov nestacili zakryt tento klisoidny gulas. :) A to mali aj vybornych stunts (kaskaderky a kaskaderov), ale zial, nestacilo. Vsimnite si vybornu zabijacku s blondavymi copikmi - je to vyborna Aurelia Agel, ktora robila stunts v mnohych kvalitnejsich kuskoch - i posledny John Wick, tusim.  Nathalie ma paradne obocie a Omar ten svoj mily vtipny kukuc, co ma vo vsetkych kuskov, v ktorych som ho videl. Neodporucam. Slabunke dve. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerný akčniak po ktorom by neštekol ani pes, ale keďže je to remake akčnej klasiky, tak akurát  fanúšikovia originálu naštvane zavrčia. Nakoniec na to ale aj tak zakrátko všetci zabudnú. Medzi plusy by som zaradil hudbu. Je tam pár fakt pekných motívov. Ďalším je akcia. Na originál sa síce absolútne nechytá, jak kvalitou tak ani kvantitou, ale na súčasné sterilné CGI pomery je to ok a vidno, že ani Woo vo vysokom veku nie je žiadny nýmand ako mnoho súčasných režisérov. Megamínusom je herecké obsadenie. O kráse Nathalie Emmanuel môžeme diskutovať, ale čo sa týka hereckého nadania alebo aspoň charizmy, tak tam je úplné prázdno. Omar Sy je možno dobrý herec, ale jednak ho nemám rád a zároveň ho scenár degradoval do úlohy komickej figúrky, ktorá keď skúša robiť to, čo hlavná hrdinka, tak to dopadne trápne. Ten rovnocenná vzťah z originálu je preč. Rovnako ako česť, ktorou oplývali v originály aj niektorí záporáci. Tu sú všetci zmrdi, ktorí sa neustále podrážajú a tým pádom vzťahy medzi postavami vôbec nefungujú. Tým pádom absentuje napätie a vlastne mi bolo jedno jak všetci dopadnú. Výsledok je nakoniec lepší ako posledné Wooovky, ktoré strašne nudili. Toto je mimo slušnú akciu aspoň komické jak pisklavý zvuk elektromotorky. 4/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď nedokážeš poriadne vykradnúť ani sám seba, tak tam hodíš femina hrdinku, ktorá herecky naozaj môže robiť len slúžku Daenerys, už z plagátu je vidieť, že namiesto pomstiteľky by mala robiť bičistku v nejakom salóne, potažmo bordeli. I vlasy by si mohla nechať narásť, bo je to tak nepristane a o chvíľu ju porastom predbehne i ten Omar Sy. Snáď si zarobila aspoň na tie nalepovacie. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes naprosto nevhodně obsazený role ten film úplně blbej není. Omar Sy je děsně těžkotonážní, a podle mě se příliš do vážný role nehodí ani svou mimikou. Natálie je už vůbec se nehodící. Proti ženskejm v podobnejch rolích nic nemám, ale jí tohle taky příliš nesedí. Jinak přestřelek dost, holubů taky. Navíc přestřelky nejsou statický, což se o režisérovi ví. Snad nekončí, a ještě nám něco nabídne. Doufám. 60%. ()

Související novinky

John Woo remakuje svůj nejslavnější film

John Woo remakuje svůj nejslavnější film

05.05.2022

Čínský filmař John Woo známý pro své kultovní snímky jako Hard Boiled, Tváří v tvář či Killer se po letech konečně dostane k režii remaku svého dost možná nejzásadnějšího filmu. Je jím právě poslední… (více)

Reklama

Reklama