Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (146)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Asijského Indiana Jonese si vážím asi tak jako toho amerického, ale v tomhle filmu jsou obrázky ještě rychlejší, scénář ještě děravější, herecké výkony ještě ubožejší a vtipy ještě nepostřehnutelnější. Vzhledem k tomu, že se ale vlastně jedná o grotesku, v níž se dokonce některé záběry opakují, abychom je vůbec zaznamenali, až tak striktně se to brát nedá. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série.Sice je to zase neuvěřitelně infanitilní, jenže dvojkou sem odkojenej.Božská Relikvie 2 je jeden z deseti filmů, který sem jako malej viděl poprvé v životě.Chanovi kaskadérské kousky jsou naprosto božské, akce se prakticky nezastaví, příběh je výbornej, postavenej na mytologii a historii nacistů a ukradeného zlata, což dává ději neuvěřitelnou šťávu.Výtečná hudba, humor postavený na imbecilitě ženských postav jistě mocně vytáčí všechny emancipované ženy, dívky a slečny do dnešních let (feministky mocně kolabují) .Chan se nebojí ani vážných scén, když nechává bez milosti vykosit celou karavanu nevinných lidí, načež to zase rozčísne boží scénkou z hotelu, u které chcípám smíchem do dnes.Finální bitka v nacistické základně patří mezi zlatý fond akčního žánru.Jeden z těch filmů, který buď milujete nebo nesnášíte, já ho žeru.Oho oho o ho oo :) 90% ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Více komedie, ale s perfektními akčními vsuvkami, kterých je opravdu hodně a poslední dlouhá rvačka ve vojenské základně je pecka. Jackie tu zase ukazuje, že tento styl je jeho. Záruka velké zábavy zaručena a dobrodružné prvky jako putování pouští mne bavily a byly použity hezký záběry. Jo tohle bylo dobrý připomenutí. ()

Weirdman 

všechny recenze uživatele

7/10... Príbeh je čistá (a na nič sa nehrajúca) vykrádačka Indianu Jonesa, scenár a herecké výkovy sú typicky azijsky prehnané, teatrálne, priblblé a patetické a Jackie Chan predvádza v neskutočne akčných scénach neskutočne akčné finty, takže celá Božská relikvia 2 je nehorázna somarina, na ktorej sa nedá nerehotať... ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Já prostě už nemůžu jako u jedničky přimhouřit oko a dělat že kaskadérské kousky vystačí se zábavou až do konce. Kaskadérských kousků bylo o něco víc něž v jedničce, možná i lepší, ale jejich tolik, že mě ke konci filmu už trochu omrzeli. Přitom když jsem viděl, že k Jackiemu přidali další dvě ženský, čekal jsem 2x takovou nálož co byla v jedničce. Bohužel scénář byl stejně slabý, možná i slabší než v jedničce a místy to byla fakt nuda. Škoda že se nezlepšili od jedničky, ale dát 3* fakt nemůžu. Pozitiva: Navýšení ženských představitelek. Negativa: Ještě míň logiky než v předchozím díle. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Ústřední filmová melodie, kterou nazpíval Jackie Chan, zazní v hongkongském sestřihu filmu. (Rominator)
  • Jackie Chani si při pádu z řetězu vymknul hrudní kost. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama