Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

I po více než 20ti letech velmi příjemná záležitost. Taková oddychovka, žádné střílení, krev a bitky, ale spíš tak něco ve stylu Rockyho. Stalone je zde sympaťák, není tak vypatlanej jako v Rockym a Rambovi, je správně tak akorát namakanej. Vztah s jeho synem je sice mnohokrát ohraná písnička, ale přesto chytne za srdce a závěrečná soutěž v "páce" je prostě super. Hlavně poslední match, ten má neuvěřitelnou atmosféru a Stalone s tím snad dvoumetrákovým hovadem zde ze sebe fakt vymáčkli maximum (doufám že ne veškeré maximum ...). Pamatuju si jak plakát tohoto filmu prodávali na poutích komedianti a my jsme si ho ještě s plakátem Cobry a Ramba kupovali a lepili po pokojích, aniž bysme věděli přesně o koho se vlastně jedná... "ale byl to prostě nějakej ten největší bouchač co hraje v těch filmech na videu" ... Z filmu příjemně srší pro mne obecně trapná a naivní 80. léta, ovšem tady jsou to "krásná nostalgická 80. léta"... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Synopse říká tentokrát opravdu nejvíce: "Řidič kamiónu Sylvester Stallone neviděl deset let svého syna a neměl o něm žádné zprávy. Až umírající matka je chtěla dát zase dohromady a on musel o jeho lásku bojovat." Neexistuje film, kde je více buranských, zpocených a chlupatých řidičů náklaďáků (sorry Kurte). Závěrečný turnaj je naprosto dokonalý a vlhkým snem všech fanoušků osmdesátek. A před deseti lety bych chtěl mít ten boží plakát na stěně pokojíčku. Náklaďák, Stallone, jestřáb! Chvíli to bylo na *****, ale jen tak tak to Slyovi uteklo. 20 % ()

Reklama

fefee 

všechny recenze uživatele

Inteligencia malého dvanásťročného spratka prevyšujúca IQ jeho strýka, Stallonove smutné oči, starý kamión s posilňovačom no nie riadenia ale Sylvestrovej pravačky, krásna americká príroda a zaparený hrubokrký gorilí miešok. To bol Over the Top. Ale čo, pozerať sa to dalo aspoň si človek zaspomínal na staré dobré 80-tky. 2,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stallone v tomto snímku trocha odbočil od rolí málovravných drsňákov a možno práve preto mnoho ľudí tento podľa mňa vydarený film odsudzuje. Mne však Sly do úlohy vodiča kamiónu, ktorý sa snaží nadviazať vzťah so svojím synom výborne sadol. Film je aj o súťaži v páke a Sly má v tomto filme skvelú formu a obrie svaly. Oproti tomu bezkrkému obrovi, čo sedel proti nemu, bol síce ako sušienka, ale s vervou sebe vlastnou a úctyhodným hereckým výkonom vytiahol nepríliš zaujímavú zápletku za sprievodu príjemných pop-rockových šlágrov k nadpriemernej pozerateľnosti. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Stejná otázka jako včera a tady to nejspíš vyhraje guilty pleasure nad skutečnou kvalitou :) Ale já jdu do kolen už od začátku, kdy začne hrát In This Country od Zandera https://www.youtube.com/watch?v=UM5c3QvdsHw a objeví se jméno Globus a Golan.  Ke konci pak exceluje Winner Takes it All od Sammyho Hagara https://www.youtube.com/watch?v=iCZbqvE8eu8 Obě tyto pecky jsou srovnatelné s tím nejlepším z Rockyho.  Ještě je tam skvělý Meet Me Halfway od Kennyho Logginse, který se vyznamenal i na Top Gunu. https://www.youtube.com/watch?v=HGQK4jPRdn4 Bohužel halfway je trochu problém filmu a tak 35 minut se tam děje kulový. Ale ten konec! To je nejlepší osmdesátkový TESTOSTERON! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se během skutečného šampionátu zápasu v páce v Las Vegas, některá reálná utkání byla použita přímo ve filmu. (Foxhound#1)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, Arizoně, Utahu a Coloradu. (Terva)
  • Kromě Ricka Zumwalta bylo ve filmu možné na krátkou chvíli spatřit i další profesionální zápasníky v páce. Jmenovitě Johna Brzenka, Clivea Deana nebo Allana Fishera. Malou roličku si ve filmu střihl i Scott „Flash“ Norton, který se později stal známým wrestlerem. (Foxhound#1)

Reklama

Reklama