Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (69)

Tadas 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne, ale celkem solidně pobaví :) Klasická filmová akční vykrádačka - otec od rodiny, který napohled vypadá jako naprosto typický a obyčejný fotr, počkat vlastně není, je to bývalý agent a zabiják! A padouši se najednou po tolika letech po něm rozhodnout jít a chtějí ho odstranit.. on ovšem dělá vše pro svojí rodinu, vzniknou na útěku trable, pak hádka s manželkou, před kterou roky vše tajil, pak unesou jeho rodinu, bla a bla. No však už to všichni známe, ale o to je to víc fajn, v pátek večer vypnout, dát si drink a jen si užívat dobře natočený snímek s americkým humorem. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Absolutně nenáročná jednohubka, která mohla být fajn akčňákem, kdyby se tolik netlačilo na komediální linku. Snaha o humor to posouvá úplně mimo realitu. Při automobilové honičce, při které Marky Mark smykuje a likviduje zabijáky, zatímco jeho rodinka poklidně spí v driftujícím autě, jsem jenom koulel očima. Škoda. Ale jako film po těžkém dnu v práci, kdy je potřeba vypnout mozek, poslouží výborně. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Ty dvě hodiny si tento film za rámeček nedá, přesto určitě první hodina není špatná, ale kupodivu jak padne dobrá poslední čtvrtka, která je akčnější, tak nějak paradoxně jsem už zíval. Marky Mark to odehraje sobě vlastnímu a celkově i ta mladší část si to svoje odehraje. Moc vtipný to úplně není, ale takový ten film jak jsem psal už na začátku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle předpokladů naprosto odpočinková záležitost, která tady byla tisíckrát, ale i po tisící první si u ní divák s radostí odpočine. Nečekejte zázraky. Prostě rodinnej akčňák, kterej se ve filmografii Marka Wahlberga ztratí, ale zároveň to nebude ztráta času. Je to technicky způsobilé a vtipné tak akorát, takže plán na večer je tu jasný. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Standardní rodinná akční komedie, která neurazí ani nenadchne. Jakž takž zvládá kombinovat humor, akci i řešení rodinnejch vztahů, ale nepřináší žádný velký překvapení nebo něco extra originálního. Víc vážnosti a logiky v akčních scénách nebo v chování postav mimo Wahlbergovu rodinku by nebylo od věci. Záporáci byly často uplně blbý a svym chovánim občas až směšný. Akční scény pak mohly být líp natočený a choreograficky nápaditější. Celej biják v podstatě stojí hlavně na sympatickym hereckym výkonu dvojice Mark Wahlberg - Michelle Monaghan. Průměrná žánrová podivaná, která by už jenom s líp napsanýma postavama měla na víc, tři slabší hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa od októbra 2022 v štáte Georgia (Atlanta, Canton, Clermont). Letecké zábery, ku ktorým bola použitá helikoptéra, vznikli v novembri 2022 v centre Buffala, New York. (Arsenal83)
  • Krstné meno na Kyleovom (Van Crosby) falošnom pase je „Van“, čo je aj hercovo krstné meno v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • Malého Maxe Morgana hráli ve filmu dvojčata Iliana Norris a Vienna Norris. (raininface)

Reklama

Reklama