Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

maty39 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených Chanovek (běžela často v TV), a jedna z lepších v Jackieho  pozdější filmografii. Děj se točí kolem meteoritu ze kterého lze získat obrovské množství energie. Ale to není vůbec důležité. Podstatné je, že Jakckie byl součástí týmu, který ho měl ukrást, ale po zradě jedno člena týmu je jediný kdo přežil, ale ztratil paměť. Chvíli žije u domorodého kmene v Jižní Africe, a až díky japonské rallye závodnici se dostane zpět do civilizace, kde po něm jdou ti co ho zradili a také tajné služby. Who am I má výborné akční scény. Ať už je to bitka v Holandsku s dřeváky, nebo finále na střeše budovy, kde si ho chtějí podat dva pohůnci a na to je potěšení se koukat. Plus je tady finální stunt, kdy Jackie sklouzává po šikmém boku budovy. Dobrá šílenost. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Slušný snímek s Jackiem Chanem který zde tentokrát ztratil paměť a ještě ke všemu mu jdou snad všichni po krku. Humor a akce - klasika Chanových filmů, tento je sice o malinko slabší, ale rozhodně není nudný! Závěrečná bitka na střeše mrakodrapu je kulervoucí. A pohled na dvě nádherné asijské herečky, který bere dech... ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Další akční blbost s Chanem. Sice moc hrát neumí, ale byl by z něj dobrej situační komik. To by ale nesměl hrát v každé akční trapárně s céčkovým scénářem. Sice má i dost filmů s hodnocením nad 80 %, ale asi je bláhové doufat, že by na ně někdy mohla Nova, která jeho nejhorší snímky ráda vysílá, zakoupit vysílací práva. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Věčně pobíhající nadrogovaný Číňan,který si sice zaslouží obdiv, ale také čeho je moc, toho je příliš(možná na tomto perfekcionismu má podíl to,že Číňané se snaží být ve všem nejlepší, ale jsou u toho potichu,zatímco Jackie je až moc vidět). Nevidím absolutně žádný důvod, proč přežívat veškeré jeho tríčky bez ujmy aniž bych si pořád nekladla otázku PROČ SE MU NIKDY NIC NESTANE???Proč pokaždé se všeho vybruslí?Nemám ho ráda. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Akční komedie s tím nejlepším (a nejhorším). Přesně ten Jackie Chan, jakýho si pamatuju. Po čtyřicítce začal točit ty nejznámější filmy a mě to baví. Jeho kaskadérské kousky jsou skvělý, do akčních scén dodává přesně ten vtip, jaký mám od něj rád a vyhledávám ho. Příběh je samozřejmě legrační, stejně jako záporáci, ale Jackie to v pohodě utáhne. Bavilo mě to celou dobu a nemám vlastně důvod tomu dávat průměrný 3. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme je vidieť číslo hotelovej izby 1954, čo je rok, kedy sa Jackie Chan narodil. (Peter-1307)
  • Existují dvě verze snímku, a to americká 107minutová a honkongská 120minutová. (Rominator)
  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)

Reklama

Reklama