Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Chana kvůli jeho komediální snaze shazovat každou akční scénu příliš nemusím a tento film mu u mě nezvedl reputaci. Příběh je hodně obyčejný a nedává žádný větší prostor pro pořádné herectví, které třeba v Jackiem je a jen ukazuje jeho akční výkony, které nejsou tentokrát nijak úchvatné. nezachrání to ani oblíbené "zkažené záběry" během závěrečných titulků. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Agent, nasazený do tajné mise, je zrazen svými nadřízenými a po úrazu hlavy ztrácí paměť. Když se dostane z džungle, začíná pátrat po své minulosti a po lidech, kteří se ho snažili zabít. Tradičně komediální bojové umění Jackie Chana. Příběh není nijak hluboce rozpracovaný a rozmanitý, ale veselých scén je tu přehršle. Pokud v tom divák nehledá filosofické výlevy a hlubokou myšlenku, pak se musí náramně bavit. Scénář jasně vsází na jednoduchost a především na bojové scény, ve kterých Chan ukazuje svoje umění. Lehce nadprůměrný film, který si určitě najde své diváky v řadách fanoušků Jackieho. 70% ()

Reklama

Švédy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli to měla být komedie nebo ne, jako by se Chan nemohl rozhodnout. Ze začátku se snaží o vtipy a v průběhu filmu se zase snaží o vážnost. To působí velmi podivně. Nejhorší asi je že se mi nelíbila ani akční scény a to už je co říct. Při výbuchu elektrárny sem se musel smát těm nepovedeným trikům no a ten konec (plán "B") mě taky dostal. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Jackieho Chana uznávam a obdivujem hlavne kvôli jeho bojovému umeniu, ktoré vďaka choreografii akčných scén, vypiloval do dokonalosti. Horšie to je už samozrejme z jeho hereckým talentom, ktorý sa nikdy nevymyká s priemeru. Jeho filmy sú zábavne hlavne vďaka už spomínaním akčným sekvenciám, pretože hádam každý filmárik a či filmuška čo videl viac ako dva-tri jeho filmy vidí, že Chan hraje v každom filme toho istého chlapíka. Nevadí, hlavne, že sa rozdávajú tvrdé rany a všetko sa to zaobíde bez krvi a brutality. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Příběhově jasná slátanina. Komu to ale vadí? Fanoušek Jackieho si Mstitele pustí, protože chce vidět tu dokonalost akrobatických kousků a sem tam dobrou hlášku. Díky těmto Jackieho charakterististickým rysům jde rozhodně o nadprůměr. Bohužel však né čtyř hvězdičkový, neboť obojího tam bylo nečekaně málo...70 % ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Počas scény bitky na streche mrakodrapu bol Bradly James Allan nahradený doublom Ronom Smoorenburgom. (Peter-1307)
  • Yuki (Mirai Yamamoto) nosí ve filmu hodinky značky Casio, model G-Shock. (Jizni Tlapa)
  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)

Reklama

Reklama