Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rory a Cobby jsou nesourodí parťáci, zoufalý otec a bývalý trestanec, které náhoda svede dohromady při jedné loupeži. Když se vše zvrtne, nečekaně spojí síly s Roryho terapeutkou, aby unikli policii, zpátečnickým byrokratům i pomstychtivému zločineckému bossovi. (Apple TV+)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (45)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Deprimovaný otec a bývaly "NAVY" Rory (Matt Damon) a bývalý trestanec a životem protřelý alkoholik-samotář Cobby (Casey Affleck) se ocitají u loupeže, která je "perfektně nenaplánovaná" a ač na papíru zní jednoduše, vše, co se u ní může posrat, se i posere. V sejfu nejsou peníze, ale při útěku se trojici zlodějů podaří oloupit starostu o náramek, který pro něj má velmi "sentimentální" hodnotu, nicméně Scalve, třetí člen týmu, je zastřelen a Cobby postřelen. Film z takového toho soudku, kdy amatéři končí u práce, na kterou nemají a vyústí to ve zcela absurdní motanici, která má překvapivě silný casting. Akorát, že každá postava je tu tak trochu blbec. Rory a Cobby po útěku brzo končí u Roryho terapeutky (Hong Chau), která pomůže Cobbyho ošetřit, ale následně oba napráší a nakonec se k dvojici, kvůli Roryho sebevražedným tendencím, přidává, coby "oficiální rukojmí". Honičky v autě. Exploze budov v důsledku ucházejícího plynu. Boston. Film mi dost připomněl takové ty nenáročnější Coenovic černé komedie. Má to fajn konec, s nazouvákama na chladné prosluněné pláži. Další šance. Žádná profound nálož, ale ten film je lepší, než jak tu na něj lidi často plujou. 6.5/10 ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Taková trošku nesmyslná komedie v hodně věcech, ale nenudilo to. Spíš to bylo fakt hodně přeplácaný a lidi dělali nelogické věci a nelogicky se reagovali, ten policejní šerif, to byl vůbec extrém :D Docela se divím, že do takového low cost filmu dokázali obsadit někoho, jako je Damon. No každopádně se na to dalo dívat, ale znovu už bych si to nepustil :D 50% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Doug Liman je nevyzpytatelný režisér a i když má na kontě hned několik skvělých kousků, tak je také podepsán pod příšernosti typu Chaos Walking. Instigators se v rámcí jeho filmografie zařádí někam doprostřed. Jako jednohubka u které sem jedním okem koukal na olympiádu jsou celkem ok, nicméně nedokáží zakrýt fakt, že od takového obsazení prostě divák bude čekat víc než jen jednorázovku na páteční večer. Ještě že Damonova chemie evidentně funguje s celou Afflekovic rodinou…60% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Doug Liman mě již podruhé tento rok zklamal. Bohužel. Po nikterak povedeném remaku akční klasiky z 90.let s názvem Road House se nyní zhostil akční komedie, která se na první pohled na papíře jevila jako zajímavý projekt. Zejména tedy herecké obsazení slibovalo kvalitní podívanou...Ale tento scénář nenastal...Tak slaboduchý a nefungující snímek jsem dlouho neviděl. První třetina se ještě zkousnout dala, nabídla místy i situace, které mě jako diváka bavily. Ale co se rozjelo té druhé polovině, to jsem čuměl jako puk. Scénáristé asi vyhlásili stávku, a tak se psaní ujala jejich malá děcka. Jinak si ten mizerný příběh a jedním slovem tragické zakončení nejsem schopen vysvětlit. Za mě dávám 3,5/10 P.S. Škoda Afflecka s Damonem...Oni se totiž fakt snažili :( ()

Beer11 

všechny recenze uživatele

Akční průměrná komedie, která kdyby se nenatočila, tak se svět nezboří. Film u kterého máte pocit, že Matt Damon neví jak svou postavu ztvárnit. Dialogy mezi Caseym Affleckem a Mattem D. moc nefungují, možná kvalitní dabéři by to mohli upravit tak, aby byl překlad, tedy význam rozhovorů vylepšen. Byl jsem nadšen snad z jediného a to AUTOMOBILOVÉ HONIČKY jsou natočeny luxusně. Vtipný a líbívý hudební doprovod k ději s perfektní kamerou a střihem akce. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Punkey)
  • Hlavné natáčanie sa začalo v Bostone v marci 2023. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama