Reklama

Reklama

Plán 9

  • Česko Plán 9 z vesmíru (více)
Trailer 2

Pilot Jeff Trent nevěří vlastním očím, když během běžného letu narazí na kosmickou loď, patřící mimozemšťanům z daleké planety. Ti přiletěli na Zem, aby zabránili lidstvu v sestrojení zbraně, schopné zničit veškerý vesmír. Bohužel, všechny pokusy o nekonfliktní řešení jsou marné, a tak vetřelci musí přistoupit k radikálnímu řešení – použijí Plán č. 9. Oživí všechny nedávno zemřelé obyvatele Země a s pomocí takto vzniklé zombie armády se pokusí lidstvo zastavit. Svou invazi začnou na hřbitově nedaleko místa, kde bydlí Jeff se svou rodinou. Odvážný pilot je tak první, kdo se musí agresorům postavit... (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (550)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér tohto snímku Edward D.Wood Jr. raz o ňom povedal: "...Plan 9 je moja hrdosť, moja radosť. Použili sme tam kryty na kolesá z Cadillacov ako lietajúce taniere." Čo ku tomu dodať? Snáď ešte to, že je to sci-fi horror s úžastne hlúpym scenárom, plný do očí bijúcich režisérských chýb, hlboko podpriemerných hereckých výkonov, lacných kulís a smiešných kostímov... naozaj je to zlý film. Jednu hviezdičku dávam preto, že na filmovú katastrofu v spojení s menom tohto režiséra som bol pripravený a tiež, že som tu mohol zhliadnúť v akcii prvú horrorovú dámu - Vampiru. * ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netalentovaný, ale jinak totálně zapálený režisér.. alespoň tu využil kouzla tehdy už zestárlé, polozapomenutelné hollywoodské hororové hvězdy Bely Lugosiho. Právě díky Woodově neumětelství v brakových tématech se těší tak mimořádné pozornosti, která je zřejmě nesmrtelná!! Díky za něj, protože by jinak nevznikla Burtonova překrásná biografie, která je poctou celé téhle éře fantastických filmů a amatérskému filmaření vůbec!! ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Úprimne, Plán 9 nieje taká katastrofa ako sa hovorí a videl som omnoho horšie kusy. Je skôr takým vlajkovým reprezentantom sci-fi brakov, ktorých v 50-tych rokoch vznikli kvantá. Dokonca, film má v sebe veľké čaro vtedajšej filmovej doby a v spojení s Burtonovým Edom Woodom, ponúka naozaj zábavný a príjemný obraz toho, ako to asi s tým legendárnym Edwardom D. Woodom Jr. vlastne bolo. (6/10) ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::: ::::::::Jestli tomuto filmu budete dál dávat hvězdičky z ironie, tak za chvíli tento biják bude mezi nejlepšími filmy :-D Mě se to celkem líbilo, ve filmu byly sem tam skvělé hlášky a někdy i dobré dialogy. Je fakt, že je to těžké hodnotit .:::::::::::::::::::::::: Určitě bych to ale nezařadil jako nejhorší film všech dob. Jsou horší filmy. Konec konců měl Ed pravdu s těmi zbraněmi a dialog o slunečních paprscích, a jak by se díky něm a naším zbraním mohl zničit vesmír, je hodně zajímavý. Hodnotím tak, jak se mi to opravdu líbilo. :::::::::::::::::::::::::::: ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Že ti baptističtí producenti nepodrželi členy štábu při bazénovém křtu o trochu déle pod vodou.. Letecký kokpit s kuchyňským závěsem místo dveří, talíře na šňůrkách a věčná sláva dřevěným žebříkům, které odjakživa patří k povinnému vybavení kosmických lodí vyspělých mimozemských civilizací. Jedna hvězda za nezměrnou odvahu Edwarda D.Wooda jr. pronést při natáčení jakékoliv scény tohoto filmu větu: „Cut! That was perfect!“ Škoda, že se Bela nedožil premiéry - v kinosále mohl všem okolo píchnout dávku morfia.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (40)

  • Jedna z lokalit, která se objeví ve filmu, je domov Tora Johnsona. (Kulmon)
  • 3/4 filmu je natočeno před velkým plátnem. (Shr1nK)
  • Když film vyšel na VHS kazetách, tak byl na obalu mezi hereckým obsazením avizován i Bela Lugosi, ale s uvozením "Málem hrající". (DaViD´82)

Reklama

Reklama