Reklama

Reklama

Na americkou námořní základnu byl spáchán teroristický útok. Reportér Mike Anderson má objasnit záhadné pozadí útoku, což se ovšem příliš nezamlouvá CIA. Mike totiž pronikne do spletité sítě intrik a zjišťuje, že útok měl pouze zakamuflovat krádež kapsle s nebezpečným nervovým plynem... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (48)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vedle snímku ´Zúčtování v Malém Tokiu´, který Dolph Lundgren natočil ve stejném roce, docela výrazná změna. Dramatickou roli reportéra snažícího objasnit pozadí teroristického útoku na námořní základnu by u něj asi málokdo očekával. Jeho první odklon od akčního žánru a ne zrovna nejhorší. Zkusil to a snad by to i vyšlo, jenomže si k tomu bohužel zvolil nijak výrazný scénář a značně malou produkci. Spíše televizní film nijak nenadchne, ale ani neurazí. Díru do světa však žádném případě nemohl udělat a není divu. Na takovéto téma s politickým pozadím jsou daleko výraznější filmové počiny. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Už neviem, ako to hodnotiť, lebo som to videl kedysi dávno, keď som mal dvanásť rokov v jednom zaniknutom bratislavskom kine, z ktorého si pamätám balkón s nepohodlnými sedačkami (nie Hviezdu). S kamošom sme vtedy Lundgrena žrali, pretože sme chceli byť iní, tí ostatní žrali hlavne Van Dammeho, ktorý mi bol od začiatku nesympatický. Ale viem, že z filmu som bohvieako nadšený nebol ani vtedy. ()

Reklama

Domitri 

všechny recenze uživatele

Tak Dolphin se zase předvedl v tom světle ve kterým ho všichni znali... Jestli někdy najdu dobrej film kde je v hlavní roli, tak asi začnu věřit na nadpřirozené jevy, protože to je až abnormální... Ale dejme tomu... aspoň tam bylo hezký prostředí... sice věci jako, bodnu ho do zad ale v dalším záběru bude mít krvavou jen nohu, byli vážně až dechberoucí... ale je to myslím jeden z lepších filmů s Dolphinem... Takže si to asi i tu hvězdu zaslouží.. aspň za tu snahu ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Lundgren je sympaťák a svalovec v jednom. Minimálne pre 90té roky a tento film to platí. No je velká škoda, že Dolph nepričuchol aj lepším rolám a k hlavne lepší režisérom. Dolph asi navždy ostane v tieni vedľajších postav, kde stvárnil svoje najlepšie postavy - Ivan Drago (Rocky IV), Andrew Scott (Universal Soldier) alebo Gunnar Jensen (Expendables). Čo sa týka filmu, tak by príbeh nebol zlý, ale je predovšetkým nudný a akcie je tu fakt malo. A to je čo povedať, keď najlepšia akčná scéna je asi tak niekde uprostred, v sprche s Lisou Berkley. 40% - 2* ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Viděno kdysi při zpáteční cestě z lyžařského pobytu. Spolužák, který si tam zlomil nohu a přijeli si pro něj rodiče, na tom asi byl hůř než my dívající se, ale ne o moc. Hele, Dolphe, nechtěl bys radši Američany, Izraelce a Araby bez rozdílu rovnou postřílet? Pořád mi to připadá milosrdnější než je vystavovat tvým pokusům o herectví. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film měl režírovat William Tannen, odstoupil však těsně před začátkem natáčení. (Terva)
  • Kvôli vojenskému konfliktu v Perzskom zálive posunul francúzsky distribútor premiéru filmu o šesť mesiacov. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 13. apríla do 1. júla 1990 v Izraeli. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama