Reklama

Reklama

Epizody(7)

Chvíle slávy pominuly a přisprostlý medvídek Ted se přestěhuje zpět ke svému nejlepšímu kamarádovi Johnovi a jeho dělnické rodině v Bostonu. (SkyShowtime)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Původní komedie mám obě rád, byť jde o ten klasický americký humor, ale protože Méďa se podařil MacFarleonovi jako nic jiného v kariéře, těšil jsem se i na pochopitelně levnější projekt, co ale sází na tak bizarní situace, že jsem se tu u většiny epizod bavil víc než za dlouhou dobu nikde jinde. Oznámená druhá řada mi udělala radost. Jo a Max Burkholder mi upřímně k Tedovi sedí i víc než Mark Wahlberg. [viděno na SkyShowtime] ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Pre skalných fandov filmov bude sérka sklamaním. Už je dávno známejšie, že Sethovi zvlhol pušný prach (najmä pri seriáloch - viď Orville). Niektoré epizódy sú dokonca podpriemerné. A pozor - hlavným ťahúňom seriálu nie je Ted, ale Johnov foter Matty so svojimi rasistickými a homofóbnymi názormi. Čakal som teda viac. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že tohle vzniklo, ani chvíli jsem neváhal. Seth MacFarlane a Ted jsou oba moje srdcovky a byl by hřích si na tomhle neujíždět. A výsledek se povedl. Není to možná tak drsně sprosté jako původní filmy, ale tahle forma sitcomu seriálu neskutečně sedí - 7 dílů a 7 různých motivů každého z nich dělají z Teda zábavnou, sprostou, ulítlou záležitost plnou drog, nadávek a komických situací okořeněnou navíc o výborné charaktery (otec rodiny je nejlepší a takový tupý vidlák s jeho hláškama tady krásně sedl.) Výsledkem jsou velmi dobré odpočinkové díly, které si všechny drží svou kvalitu a všechny baví rovným dílem - na filmy to sice kvalitativně nedosahuje, ale pro fanoušky je tohle i tak povinnost. PS Dočkali jsme se i originu "hromové písničky"!:D ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mne, že je to v podstatě jiný žánr, než původní 2 filmy. Zařadil bych to někam mezi Orville a Ted Lasso, vím zní to blbě. Ale přes nadávky to má uvnitř srdíčko. Takže něco jako "Lepší už to nebude" s Jackem Nicholsonem. A do toho všeho je to docela zajímavá parodie/parafráze na tehdejší sitcomy. Myslím že povedenější než WandaVision, 70s, 90s a podobné retro seriály.  Takže po dvou dílech, opatrný palec nahoru. Za začátku bych to i kritizoval, pak se to zažralo pod kůži. A úplně stejně začínal i ten Orville a trenér s knírem. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

No, musím sa priznať že som to čakal teda ďaleko lepšie, pričom tento sitkom, alebo ako by som to nazval, ani z ďaleka nedosahuje kvalít celovečerných filmov s Wahlbergom. Ono nie, že by sa nato vyslovene zle pozeralo, no humor ako taký dokáže prakticky baviť len okamihovo, keďže je prevažne vyskladaný na vulgarizmoch a miestami tak nejak trápnych inscenačných vsuvkách, ktoré nedokážu naplniť očakávania. Klamal by som, keby napíšem, že to nemá aj svetlé chvíľky, no mne samotný humor a celkovo príbeh ako taký, prišiel trošku márny, priam silený. “Teda” mám veľmi rád no v kombinácii s takouto hereckou osádkou, to skrátka sám utiahnuť nedokáže. Priemer, a to ešte aj bohapustý. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (22)

  • Na konci epizody John (Max Burkholder) „tahá“ z bongu. Avšak ve skutečnosti netahá a v bongu se nenachází žádný kouř, který by inhaloval. (Pito126)

Reklama

Reklama