Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Přehlídka svalů na začátku filmu byla velmi působivá a totéž lze říci i o Lundgrenově vstupu na scénu. Nemohl si vybrat lepší způsob. Dolph Lundgren je tady za drsnou mlátičku, která má šrám na duši a Brandon Lee za hezouna. Trošku nesourodá dvojka policajtů, ale alespoň se doplňovali. Příběh je předvídatelné a už na začátku je jasné, jak to celé dopadne. Bylo tu i pár humorných momentů. Film je poplatný době svého vzniku. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Je skoro k neuvěření, že jsem Zúčtování v Malém Tokiu tak dloho míjel. Jak už jsem napsal u Temného Anděla, na začátku devadesátých let byl Dolph v té nejlepší formě a dostával role v béčkách na které se dalo ještě koukat a bavit se, i když v tomto případě už musel být mozek opravdu po celou dobu z větší části vypnut a selektovat některé momenty nad kterými by asi za běžných okolností stejně zůstal rozum stát. Jinak ale pořádná dávka akce, v přijatelné stopáži a jako bonus, s vynikajícím Brandonem Lee. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Now you only have one hand with which to wipe your ass with, do you want to keep the other one?“ Prďácký Yakuzák Yoshida s vizáží japonského bráchy Montgomeryho Burnse a proti němu Dolphie, hrající celý film svlékací poker se synem Bruce Leeho v ohozu pojišťovacího agenta. Klasicky tupé béčko, ale já ho viděl tolikrát, až jsem si ho zamiloval.. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

V rámci svého subžánru vlastně perfektní kousek, který nabízí všechno, po čem srdce (a jiné orgány) brakového diváka touží: film má svižný temporytmus, odehrává se v bulvárně zexotičtělém, atraktivním prostředí a v každém záběru se buď bojuje, střílí, hláškuje, nebo se svléká nějaká vnadná dáma. V řadě záběrů se dokonce několik z těchto věcí děje najednou. Mark Lester to navíc všechno ukočíroval se sebejistou řemeslnou úrovní a vlastně i ten Lundgren v hlavní roli se dá tak nějak snést. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +Dolph Lundgern, hodně dobrá akce -pomalejší tempo/// Při srovnání se včera viděným Rychlý jako blesk jsem toho názoru, že Zůčtování je o fous slabším než zmínění film. Především zde chybý pořádná atmosféra. Azijským klasikám se to určitě nevyrovná. Je to dáno i méně výraznou hudbou a pomalejším tempem. Přesto někoho musím vyzdvihnout. Je to Dolph Lundgren, z něhož je tady pořádná mlátička. Má silné údery, velké péro, ničeho se nebojí, zvládne i střelné zranění. Terminátor by se měl bát. Vlastně díky němu o něco méně vynikne Brandon Lee, který je zde více pro zábavu jako ten vtipnější kolega. Není to samozřejmě s Brendonem tak strašné jak říkám ale jistý rozdíl mezi nimi je. Jinak ovšem krásná Tia, která ukáže něco ze svého herectví .-) a ten zohavenej ksycht v záporné roli rozhodně potěší. Isherwood má zajímavej komentář./// Celkem 70%/// ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Dolph Lundgren ve filmu nosí a používá zbraň Desert Eagle, nebo také „Deagle“. Je to poloautomatická pistole izraelské výroby. (Jizni Tlapa)
  • Ve filmu se objevuje ceklem 13 nahých žen. (LION-MR.T)
  • Bunda, ktorú nosil Lundgren vo filme, má na ľavom rukáve kanji logo, ktoré je odkazom na Kyokushin - štýl karate, v ktorom Dolph získal dva tituly majstra Európy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama