Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Fascinující jízda! Film nenudí a dokáže zabavit aj po několika shlédnutí. // Hlavně, že akce je parádní. Je zde neustále, jsou zde fighty, přestřelky a jeden souboj s katanou. Herecké obsazení úžasné! Dolph a Brandon vytvořili podle mně tu nejlepší dvojku vůbec, zbytek obsazení je též skvělej. Hudba prvotřídní, dobová, námět, Los Angeles, plno nezapomenutelných hlášek, kupa vtipných momentů, občas napětí, hlavně ta stopáž a skvělá atmosféra, přehlednost, no je toho opravdu dost. // Poslední souboj s katanou je pro mne zklamání, přestřelky mně nebavily tolik, jako fighty, film má pomalé tempo, chybí nějaké pokračování a remake by si tenhle film zasloužil. // Bavil jsem se královsky, absolutně jsem se nenudil a dialogů zde je pramálo. Všechno šlape jak má. Jenom jak říkám, nevidím zde žádné pokračování a remake by mně též potěšil. Dávám 10/10, jak bych nemohl, že?!:) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Keď si porovnám Dolpha za jeho mladej éry a povezme najnovšieho Mechanika, je to veru pekný rozdiel...Vtedy sa mu ešte chcelo ako tak hrať a človek cítil aspoň nejaké to zanietenie:) Zúčtovanie v Malom Tokiju je ďalší z radu "funny akčákov", na ktorých sa dá len pobaviť. Že je Dolph absolútne herecké drevo je jasné, ale v tomto filme sa mu napriek tomu podarilo niečo neuveriteľné. Zo svojho meravého kamenného ksichtu dostal dokonca v jednej scéne aj náznak emócie (keď súložil s tou japonkou:))) WAW!!! Skrátka ak beriete tento film s rezervou a máte radi povedzme Komando, tak sa zabavíte, inak samozrejme ruky preč:) ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru to rozhodně obstojí.Je to první a zatím poslední Lundgren,kterýho jsem viděl,což možná není až tak na škodu,protože je to asi jeden z jeho nejlepších filmů.Je to akční,nenudí to,trvá to jenom hodinu a čtvrt,co víc si od takovýho akčního výplachu přát?Ale nebudu zastírat,že nebýt parádně hláškujícího sympaťáka Brandona Lee,mohlo to dopadnout všelijak.No jo,on uměl už před Vránou a je ho fakt škoda... 65 % ()

topi 

všechny recenze uživatele

Velice svižné béčko z počátku devadesátých let, které tenkrát hodně kolovalo na VHS a brzy se stalo kultovkou ve svém žánru. Není se taky čemu divit, když policejní parťáky tvoří Dolf Lundgren a Brandon Lee, kteří jdou po zabijácích Yakuzy a hláškami nešetří. Krátká stopáž okamžitě vtáhne do děje, kde není čas na hluchá místa, klasický příběh o vraždě a pomstě tak uteče jako voda. Dynamičnost snímku umocňuje i výborně ozvučený soundtrack, který tepe jedna radost. Po Commandu pro mě hned druhý nejlepší film Marka L. Lestera. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film by se mi nelíbil ani v době svého vzniku, protože Lundgren byl z těch osmdesátkových bijců vždycky herecky největší dřevák. Hvězdička navíc za obdivnou repliku B. Lee směrem k nordickému polobohu: "Teda ty máš to největší péro, jaký jsem v životě viděl." Jednak upomíná na Suchánkova Karla ve Sněženkách a machrech, jednak se vnucuje otázka, kolik penisů Leeho postava do té doby vlastně viděla. (Ta první hvězdička je samozřejmě za T.Carrere.) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Všetky meče použité vo filme boli repliky, s výnimkou jedného samurajského, ktorým Lundgren sekal bambus. (m.a.t.o.)
  • Dolph Lundgren ve filmu nosí a používá zbraň Desert Eagle, nebo také „Deagle“. Je to poloautomatická pistole izraelské výroby. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama