Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nadějně béčkové přistání na Marsu se hnedle po návratu na Zemi (tzn. po nějakých 10 minutách) zvrhlo v céčkovou monstr/gore bizarnost, jak (gigerovsky) odporní mimozemšťani chtěli akorát souložit, nasekat potomky (do kokonů) – a tím ovládnout svět. Chabou režii, hrozné (dodatečné) dialogy, absurdní nelogičnosti (10denní sexuální – žádná jiná! – karanténa pro kosmonauty) či zoufalé herecké trápení nespasila ani výstavní ňadra Natashi Henstridge (a že si na tu jednu scénu počkáme do finále). Ani předchůdce mě nebavil a tohle je o řád horší, ve všem. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Chtělo to nejspíš přímo navázat na poměrný úspěch svého předchůdce. Dějem i stylem se to povedlo, pochopitelně chybělo cokoli (kromě možná větší porce tak přitažlivé mimozemské aktivity) nového a galerie známějších herců. Paradoxně tady však zůstavší Madsen a díky prvnímu dílu objevená Natasha Henstridge tvoří dost kompaktní dvojku, která jisté bé-kvality nezapře. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně překvapen zdejším hodnocením ostatních diváků, protože si stále myslím ( a zaklepu to třeba i na své čelo ), že druhý díl filmové série o hormonově nabitém vetřelci se minimálně stejně povedl jako film první a od toho se odvíjí i mé celkové hodnocení. V závěrečné pasáži se mi dokonce líbil i více, ikdyž to taková slast také zas nebyla. Zdá se mi, že jakoby né každý divák dokázal zkousnout záměnu hlavní dívčí vetřelské postavy Jil z prvního filmu za mužský protějšek, který jak jsme ve své podstatě viděli byl i nebezpečnější. Příběhově to tedy zůstalo ve stejných kolejí, jen přibylo více pikantních erotických scén a mrtvol. To však není všechno a několikrát jsem se i pousmál nad černým humorem, kterým film rozhodně nešetří. Netuším proto proč si většina lidí myslí, že jde o podprůměrné pokračování, když se jedná ve své podstatě o kopírku scénáře prvního Species v jiném kabátku. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ani trio Madsen - Henstridge - Helgenberger nepozdvihlo tohle nepříliš povedené pokračování z bahna průměrnosti. Jeho zápletka je extrémně hloupá i na oddechové sci-fi béčko a jeho děj místy sklouzává do žánru absurní komedie, ovšem nechtěné (např. obsah rozhovoru s "šíleným" vědcem ve cvokhausu, nebo třeskutě trapná postava kosmonautského niggera). A závěrečný souboj ve stodole je přímo k pláči. Ale ve filmu je i pár roztomilých scének, hlavně ty s neblahými následky sexu marťanských veteránů, a coby večerníček na vypláchnutí mozku je celkem použitelný. Tři s hodně přivřenýma očima, tenhle žánr mám prostě rád. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Docela sympaticky krvavé béčko s katastrofální herečkou Nataschou Henstridge (svlíkla se jen jednou), nechutným mutantím sexem, Michaelem Madsenem trousícím jednu "uber" hlášku za druhou a to je tak asi vše. Co v takové matlanině dělá James Cromwell a kdo poradil Madsenovi ať drží pistoli nakřivo jako Stevie Seagal, zůstává záhadou. 38% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)
  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)

Reklama

Reklama