Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (70)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jedničky jsem nadšený. Souhra sci-fi, hororu a erotiky je perfektně vyvážená a všemu tomu vévodí nádherná Natasha Henstridge. Potěší i návrat Michaela Madsena a Marg Helgenberger. Marg by mi sice vyloženě nechyběla, ale jsem rád, když v pokračováních mých oblíbených filmů, se aspoň z větší části zachová osazenstvo. Mutant 2 je tedy skvělým hororem, který by si správný fanda tohoto žánru neměl nechat ujít. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Docela sympaticky krvavé béčko s katastrofální herečkou Nataschou Henstridge (svlíkla se jen jednou), nechutným mutantím sexem, Michaelem Madsenem trousícím jednu "uber" hlášku za druhou a to je tak asi vše. Co v takové matlanině dělá James Cromwell a kdo poradil Madsenovi ať drží pistoli nakřivo jako Stevie Seagal, zůstává záhadou. 38% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Další z řady nepovedených pokračování hororů, který nebyly zrovna skvělý, ale zas tak špatnej první díl nebyl, tohle je mnohem horší. Kdyby aspoň opakovali podobnej příběh jako je v jedničce, ale tady je ten příběh fakt ubohej a ještě k tomu jsem něco podobnýho už viděl jinde a daleko líp zpracovaný. Režisér se až příliš snažil zaměřit na nechutnost filmu a to se mu zdařile povedlo, já proti krvi a tak nic nemam, ale dávat do filmu nějakýho šukacího mutanta, kterej když si pokaždý zašuká tak se tý ženský roztrhá břicho a vyleze nějakej trapáček mi připadalo hodně dementní a zbytečný opakování nechutnejch scén a ještě když to bylo na mizerný trikový úrovni, na to se skoro nedalo ani koukat a tentokrát to nezachránila ani Natasha Henstridge, ktreou pro mě z nepochopiteklných důvodů moc neukazovali. Za jedinou povedenou scénu filmu považuju, když si ten hlavní ustřelí hlavu a všude lítá mozek a ta mu zase doroste, ale jinak pěknej shit ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jednu hvězdu přidávám. Jednička je sice celá v duchu Gigerových nočních můr, ale i zde se na ně dostalo. Milování, tedy spíše páření dvou mimozemšťanů kopíruje v některých momentech Gigerovy obrazy, především jím tak často ztvárňovanou felaci. Gore je šťavnaté, břicha se otevírají, chapadla vystřelují, rudé fontány vyvěrají, kaluže krve se rozlévají a k tomu prsatky u tyče třesou svými zbrojními pasy. Co mě ovšem pobavilo? Reklamy sponzorů na kosmické lodi mířící k Marsu! Chytré, akorát je člověk nestihne všechny přečíst...takže tak moc chytré zase ne. Ve srovnání s řadou céčkových sci-fi je tohle pořád ještě poctivé béčko. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Je obecně známo, že když se k nějakému úspěšnému filmu natočí druhý díl, tak zpravidla bývá méně kvalitní než ten první. Nejinak i zde. Mutant 1 byl slušný průměr, jemuž hodně pomohlo, že design mimozemských příšer navrhnul Giger. Mutant 2 je podprůměr. Kdyby tento film zmizel ze světa, to znamená z filmových pásů, z webu, z dévédéček i z osobních počítačů – pokud někoho napadlo jej stáhnout a zasvinit si s ním harddisk –, tak by světová kinematografie o nic nepřišla. Preventivně jsem si přečetl recenze na třetí díl Mutanta a usoudil jsem, že jeho sledování si rád odpustím. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)
  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)

Reklama

Reklama