Reklama

Reklama

Agent Recon

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

"Mám v sebe jadrový reaktor!" povedal Chuck Norris. A pri tom smiechu mi prvé napadlo, že iní dôchodcovia majú po osemdesiatke zvyčajne pri sebe chodítko, ale náš Chuck stíha ešte prehltnúť aj nukléarne reaktory. Inak sám Norris je len udičkou na prilákanie na film, ktorý sa na jeho mene len priživuje. ()

dannyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Film dostal STOPku a neměl být vůbec natočen... Chuck Norris byl ale jiného názoru. A Chucku, ten můj palec dolů neznamená odpad, ale palec nahoru zrcadlově otočen ;) Jinak Chucku je skvělé, že dokážeš zneškodnit bombu i po výbuchu, to cením. A jak jsi našel ten odjištěný granát a pomyslel sis: „hmmm, granát“. A granát si pomyslel: „hmmmmm, Chuck Norris“ a raději se sám zajistil, tak to mě pobavilo. A taky to, jak jsi zabil pistolí 25 lidí a teprve poté jsi vystřelil a jak jsi zabil granátem 40 lidí a granát poté explodoval. Máš skvělé reflexy, a to, jak se dokážeš probudit tak rychle, že přistihneš sám sebe, jak spíš, smekám. A o tom, jak dokážeš rozdělat oheň pod vodou třením ledových kostek ani nemluvím. Škoda té kobry, která Tě jednou kousla a po osmi hodinách ukrutné bolesti zemřela. Ale teď po pravdě... ten film je strašný ODPAD a jestli s tím máš Chucku problém, tak mi klidně teď hned přijď omlátit hlavu o klávexmq10385tud ()

Reklama

mdf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se rozhodl,že se podívám, na strejdu,co je v nonstopu do zavíračky a na jeho strnulý a bez emoční výraz,ale co je moc to je moc. Já ani nemám sílu něco napsat,jak velká debilita to je. ()

Reklama

Reklama