Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

No kto by nechcel hrať svetovú sériu pokru? Čaro blafu, švindlu a poker fejsu ma vždy fascinovalo. Táto "hra" sa naozaj podarila. Ale z iného pohľadu chcem podotknúť, že sa môže stať, keď cielene nevyhľadávate tematiku kasín a pokru, film vás nemusí až tak baviť. Oceňujem bravúrne výkony hlavných hercov, a tiež Malkovicha s tými jeho keksami a ruským prízvukom .) Všimla som si, že Norton vo filmoch často dostáva nakladačky, a musím uznať, že mu to sekne. A tiež chcem takú tattoo! ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Karty, procenta, výpočty, to vše váš mozek počítá automaticky, už si na to navykl. Na vás už pak je jen srovnat to s tvářemi a reakcemi vašich protivníků. A to vám přeci taky vždycky šlo. S takovými schopnostmi se to pak hezky hraje a tak není divu, že vaše sebevědomí stoupá. Stoupá tak dlouho, dokud vás zcela nezaslepí a nakonec v jedné partičce s mafiánským Rusem nepřivede na mizinu. Jó, po takové sprše si jeden rozmyslí, jestli v kartách pokračovat. A tak by místo pokeru Mike mohl do konce života jezdit s náklaďákem. Jenže Worm je venku z kriminálu a že bychom si s ním nedali ani jednu partičku? To bychom starému parťákovi ze školy neudělali. Worm ty karty zase tolik neumí, zato ale má rychlé ruce a zná spoustu triků. Jo a abychom nezapomněli, dluží deset táců našemu starému kamarádovi Rusovi. Takže co Miku uděláš? Právničina a láska nebo starej kámoš a karty? // Výborné duo Norton&Damon 75% ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy mám rád, asi proto, že mi hazard není cizí…Mlaďounký herci ze kterých se teprve esa stanou….Stejně, jako bylo řečeno soudcem, který se měl stát rabínem, protože si to žádalo…“My si nevybíráme osud, to osud si vybírá nás“. Tak poker není hra o štěstí a kdo to nechápe, tak smůla. Tohle tam bylo moc hezky vysvětleno a i další věci. Snímek je starší, ale kvalitní věci nestárnou, ale zrají. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanoušek pokeru, ale díky dvojici Matt Damon a Edward Norton je film podán zábavně a ve finále jsem překvapivě napětím ani nedýchal. Solidní klasika a dost možná nejlepší film na dané téma. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

No ono keď sa pozrieme čisto na kostru scenára, tak tu nejde o nič iné, iba o získanie peňazí cez poker na splatenie dlhov. Čiže film je husto predvídateľný a vlastne ním aj byť chce, aby sme pocítili v závere zadosťučinenie z prekonávania prekážok, ktoré majú hrdinovia v ceste. Lenže forma nám túto prevídateľnosť nevynahrádza. Proste hrá sa tu poker alebo čo ja viem čo a pokiaľ vo vás pohľad na postupku z rozdania nevyvoláva orgazmus, tak ste na nesprávnej adrese. Alebo si len poviete, že to bolo fajn, dobre sa na to pozeralo a herci ušli. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno