Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

laik_60 

všechny recenze uživatele

tri body pekne po jednom každému z trojice hercov za to ako hrali, ale nič viacej, Čakal som totiž niečo ako W. Huntinga v kombinacii s Bournom v gangsteršejšom prostredí. Ale z Deamona žiaril len jeho inteligentny pohľad a čelo, Norton si odviedol svoje umenie, a Malkovich ? ten dal filmu trosku osobitý typicky svojský šmrnc, rozhodne kvalite filmu pomohol. To je asi všetko, "jajkat" nad filmom nedokážem, a viem, že čoskoro naň zabudnem. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sice nerozumím ani základním pravidlům pokeru, ale i tak mi různé filmy o hazardních hrách přijdou atraktivní (Hráči se Stallonem, Oko bere se Spaceym, atd...). Ovšem Hráči s Damonem a Nortonem mi přišli jako jedna velká nuda. Nemělo to vůbec spád, což byla obrovská vada na kráse. Malkovichova role byla fajn, ale ten nedostal bohužel moc prostoru. Film s takovými velkými herci by měl mít vysokou úroveň, ale Rounders se dají charakterizovat pouze jako lehce nadprůměrná záležitost, kterou si už jen tak znovu nepustíte. 60% ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"STOP SPEAKING FUCKING SPUTNIK!" - Veľmi kvalitný film z prostredia pokru, kde nechýba napätie a ani akcia. Príbeh sa netočí len okolo kariet, ale aj zločinu a rusákov z KGB. Nie je núdza ani o dôležité pokrové informácie a ani o vynikajúci herecký výkon Matt Damona. Rounders nepochybne patrí do sekcie "must-see" poker filmov. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"Let's play some fucking cards!" Dve hodiny zbehli až príliš rýchlo... Je síce pravda, že zábavné mi príde sledovať aj niekoľko hodinový prenos World series of poker - je to proste veľmi zaujímavá hra, ale to neznamená, že by si ho nemohol užiť aj pokru neznalý človek. Veľmi pútavý a pôsobivý film. "Few players recall big pots they have won, strange as it seems, but every player can remember with remarkable accuracy the outstanding tough beats of his career."(so true...) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

"Pravidlo číslo jedna: Zahoď karty, když víš, že nemůžeš vyhrát." Nevím jak ostatní, ale mě při sledování několikrát přepadla touha usednout za podobný pokrový stůl a zahrát si. Už jen pro ten nepopsatelný pocit - cítit se jako hráč. A možná už dokážu lépe pochopit, jak se cítí člověk, jehož život se odehrává u kulatého stolu s kupičkami žetonů. Vynikající film o pokru s ještě lepším obsazením v čele s Damonem, Nortonem a nezapomenutelným ruským „kmotrem“ Johnem Malkovichem. " - Víš co mě vždycky postaví na nohy, když se cítím mizerně? - Co? - Rozbalit královský fullhouse." ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)
  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)

Reklama

Reklama