Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto novém vesmíru se Morty zamiluje do nové dívky. A Galaktická federace jde po Rickovi a jeho záhadném zařízení. (Max)

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

protože mám rád R&M tak sem zkusil první díl a i když sem nečekal nic extra tak mě i tak překvapilo jak špatné to bylo. Dlouho sem nic zbytečnějšího neviděl a dál určitě pokračovat nebudu...20% ()

Myslivir 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju pračku na peníze. Od Bubeníka a princezny a podobných projektů se tohle liší leda tak tím, že to reálně vzniklo, což byla zdá se ta největší chyba. Řekněte mi prosím někdo, že je to ve skutečnosti jen nějaký vedlejší mini projekt na školení animátorů/scenáristů/režisérů. Prosím. ()

ashtarsk odpad!

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho všetko, ale toto...Za mňa už len nápad spraviť z Rick & Morty anime je blbosť ale toto prekonalo aj moje očakávania. Mne úprimne z toho nič nedávalo zmysel a ani sa nebudem snažiť zisťovať o čo išlo...podľa mňa to nevie ani sám režisér. Ďalšie časti pozerať asi nebudem, nechcem si pokaziť dobrý seriál... ()

Ondak

všechny recenze uživatele

Shlédnutí prvního dílu je dost rozpolcené. Animace je celkem hnusná, ale z hlediska anime se hodící. Děj je dost nesmyslný a ze začátku dílu jsem to vůbec nepobral a ani trochu mě to nebavilo. V průběhu dílu mě ale zápletka začala zajímat. Tak vlastně nevím jak hodnotit, hodnocení rozhodnou další díly. Protože hodnotit tento díl samostaně znamená tak dvě hvězdy. Ale do teď nechápu, proč chce někdo udělat R a M jako anime. Přijde mi to zbytečné a je to zatím celkem něco jiného než původní seriál. Je to takové ždímání známé značky. Uvidíme co z toho vznikne, potenciál tam vidím, ale první díl nepřesvědčil. ()

Reklama

Reklama