Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Pekelné princezně Charlie Morningstarové se nedaří přesvědčit démony ani anděly, že každá duše může dojít spasení. Zazpívejte a zaklejte si spolu s touto animovanou hudební komedií o druhých šancích. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Nechápal som aké publikum to má zasiahnuť. Bolo to dedinské ale s veľmi dospelými vtipmi. Určite nie pre deti ale ani pre dospelých. Potom som si spomenul na kamaráta, ktorý mi to odporučil a došlo mi aké je publikum. No ja doň určite nepatrím. Nie som fanúšik priteplených démonov spievajúcich o svojich mindrákoch. Paródia na peklo, ktorá nie je vtipná. Ale nájdu sa aj pozitívne veci ako niektoré charaktery a ich dizajny ale aj pár vtipov. Ale na pokračovanie radšej zabudnem. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Obvykle mi nedělá problém něco pochválit, nebo naopak zjebat, ale tady je to celkem obtížné. Seriál je zkrátka natolik odlišný stylem a animací, že jej komparovat s něčím podobným půjde jen stěží, takže nechávám průchod mému nadšení, hazím 80% a vyšší hodnocení si šetřím na případnou druhou sérii, u níž snad budu vědět jak lépe zformulovat můj postřeh. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viděno už před časem (včas před obřím srazem cosplayů na Animefest 2024 - https://www.youtube.com/watch?v=ya0ULYpMH6Q), jen jsem zapomněl ohodnotit. Nyní tedy hodnotím. Tehdy i zpětně bych rozhodně hodnotil kladně, i přes krátkou délku seriálu mnoho písní z něj dosud žije v mé hlavě tzv. "rent-free". Seriál obsahuje mimo jiné i pestrou sestavu postav, která se svou minulostí a cíli je, navzdory stylu animace, bezpochyby trojrozměrná (nejvtipnější pro mě je typicky designovaný tumblr sexyman Alastor, který je kanonicky ace). Příběhově se tak jedná o zajímavou podívanou, která se nedrží zkrátka (co také čekat od něčeho, co se odehrává v pekle). Když jsem na to koukal, tak jsem si vzpomněl na časy sledování Star vs The Forces of Evil, které mělo taky dost vynikajících písní, a i třeba když člověk porovná Charlie a Star, nějaká podobnost se tam najde. Metavyznamný je seriál i v tom, že se ho povedlo vyprodukovat i navzdory tomu, že pilotní epizoda byla vytvořena vůči seriálu před téměř pěti lety. Hvězdný cast je už třešnička na dortu. I když je samozřejmě potřeba nezapomenout na původní hlasy. ()

TheHulk 

všechny recenze uživatele

Absolutně skvělej seriál! Velice podobný Helluva boss (je to od stejnýho creatora a odehrává se to ve stejným universe). Podobně sexual, badass a funny. Jou tady zase hodně skvělý a zajímavý postavy a excelentní worldbuilding. Neuvěřitelně great písničky asi tak 2x za epizodu :3 za mě lepší jak v helluva boss. Helluva boss a hazbin hotel scratchujou určitej itch shows kterejch neni dostatek a to jsou shows co maj tyhle všechny věci: jsou animated, queer, sexual, akční, funny, fantasy world a characters se skvělym designem a writingem a actually great songs. Nemůžu se dočkat na season 2. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Na tomto seriálu se mi docela líbí animované postavičky, které se vám dobře zaryjou do hlavy. A ačkoliv jsem se u první série nenudil, tak celou dobu jsem měl pocit že sleduji propagandu nějakých náboženských fanatiků, protože to poselství seriálu je podle mě pěkně na hlavu. Tady mi nebyla dost dobrá ani nebeská, ani pekelná strana. Každá duše dojít spasení nemůže. Na to aby se napravil, na to měl myslet, když žil. Co třeba bezcitní vrazi, znásilňovači žen, pedofilové, nebo Adolf Hitler? To poselství je fakt sračka, nezlobte se. P.S. Kdyby existovala hraná verze seriálu, např. v podobě velkého filmu, Alastora by si klidně mohl zahrát Jim Carrey, kdyby chtěl. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (10)

  • Sir Pentious zemřel v 19. století, přesněji v roce 1888 v Londýně. Angel Dust zemřel v roce 1947. (Veskoslav)
  • Hlas Alastora byl inspirován londýnským ztvárněním hry „Annie“ a písní „You're Never Fully Dressed Without a Smile“ od zpěvačky Sia. (Veskoslav)

Reklama

Reklama