Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Pekelné princezně Charlie Morningstarové se nedaří přesvědčit démony ani anděly, že každá duše může dojít spasení. Zazpívejte a zaklejte si spolu s touto animovanou hudební komedií o druhých šancích. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viděno už před časem (včas před obřím srazem cosplayů na Animefest 2024 - https://www.youtube.com/watch?v=ya0ULYpMH6Q), jen jsem zapomněl ohodnotit. Nyní tedy hodnotím. Tehdy i zpětně bych rozhodně hodnotil kladně, i přes krátkou délku seriálu mnoho písní z něj dosud žije v mé hlavě tzv. "rent-free". Seriál obsahuje mimo jiné i pestrou sestavu postav, která se svou minulostí a cíli je, navzdory stylu animace, bezpochyby trojrozměrná (nejvtipnější pro mě je typicky designovaný tumblr sexyman Alastor, který je kanonicky ace). Příběhově se tak jedná o zajímavou podívanou, která se nedrží zkrátka (co také čekat od něčeho, co se odehrává v pekle). Když jsem na to koukal, tak jsem si vzpomněl na časy sledování Star vs The Forces of Evil, které mělo taky dost vynikajících písní, a i třeba když člověk porovná Charlie a Star, nějaká podobnost se tam najde. Metavyznamný je seriál i v tom, že se ho povedlo vyprodukovat i navzdory tomu, že pilotní epizoda byla vytvořena vůči seriálu před téměř pěti lety. Hvězdný cast je už třešnička na dortu. I když je samozřejmě potřeba nezapomenout na původní hlasy. ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Vivienne Medrano udělala lepší seriál než Helluva Boss který postrádá kvalitu ale Hazbin Hotel má taky jisté mouchy které by se měli taky vyřešit, neuvěřitelně rychlí tempo, spoutku vedlejších postav které se objeví a pak odejdou, samozřejmě něco udělají aby se děj posunul dál ale snad budou mít v druhé sérii větší význam a to jsem ani nezmínil že se seriál snaží zaměřit na spoustu věcí které se chtějí vyřešit zároveň v jedné epizodě, někdy to funguje skvěle někdy by to potřebovalo více epizod na vývoj příběhu ale celkově je to hodně dobrý, musím uznat že seriál se nebojí zajít příliš daleko ať už je to humor, písničky nebo postavy, dostal jsem silnou dávku vtipných scén a někdy dost srdcervoucích momentů, co se týče animace tak ta je perfektní, Postavy 8/10 Příběh 8/10 Animace 10/10 Písničky 9/10 ⭐⭐⭐⭐ 8/10 ()

Reklama

Ymbecill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj zbožňovaný webtoon se konečně dočkal pokračování, dojmy: "Místy naprostá spokojenost, ale sem tam vyloženě bolest." Určité prvky mě opakovaně vytrhávaly ze zážitku, nicméně si dovedu představit, že jiní by se naopak náramně bavili… zkrátka se připravte na trapasy. Vulgarismů dostanete naloženo vrchovatou porci, občas narazíte na prasečinky a jako třešnička na dortu Disneyovská líbačka na závěr – akorát v progresivní sestavě pohlaví. Mám výhrady, nicméně ty vychází z faktu, že nespadám do cílového publika... jsem moc starý a mužského pohlaví. Chlapi tady plní roli podpůrných vedlejších postav a nejednou slouží jako kontrast ke kompetenci dam (E4, E6). Šel bych dokonce tak daleko, že bych Hazbin Hotel označil za "female power fantasy". Jediný reálný problém představuje tempo – všechno se děje strašně rychle, člověk se musí pořád soustředit a scény s hlubším poselstvím kvůli tomu tolik nevyniknou. Menší rada nakonec – klidně začněte druhou epizodou. Pilotní díl funguje jako expozice, kterou E2 do jisté míry supluje a nebudete si muset zvykat na rozdílné provedení. Podtrženo sečteno: "Hazbin Hotel mě ze židle nevytrhl. Doporučil bych jej náctiletému dámskému publiku, co se nebojí sprostých slov, a LGBT komunitě."  8/10 ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Na tomto seriálu se mi docela líbí animované postavičky, které se vám dobře zaryjou do hlavy. A ačkoliv jsem se u první série nenudil, tak celou dobu jsem měl pocit že sleduji propagandu nějakých náboženských fanatiků, protože to poselství seriálu je podle mě pěkně na hlavu. Tady mi nebyla dost dobrá ani nebeská, ani pekelná strana. Každá duše dojít spasení nemůže. Na to aby se napravil, na to měl myslet, když žil. Co třeba bezcitní vrazi, znásilňovači žen, pedofilové, nebo Adolf Hitler? To poselství je fakt sračka, nezlobte se. P.S. Kdyby existovala hraná verze seriálu, např. v podobě velkého filmu, Alastora by si klidně mohl zahrát Jim Carrey, kdyby chtěl. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Tohle je cinema! Probudilo ve mne lásku k muzikálům a připomnělo mou lásku ke starým animákům na které člověk koukal v sobotu a neděli ráno. Bizardní a unikátní kombinace dospělého sexuálníého sprostého humoru a cartoonů typu Samurai jack či Gravity Falls. Songy jsou emocionální a epické zároveń a Alastor naprosto unikátní charakter obředen spoustu tajemství. Pokud by všechny reprezentační produkty vypadali takto mohli bychom si zpívat doufám ve druhou sezónu ()

Galerie (104)

Zajímavosti (10)

  • Charlie Morningstar nenosí černou rtěnku, ale je to její přirozená barva rtů. (Veskoslav)
  • Hlas Alastora byl inspirován londýnským ztvárněním hry „Annie“ a písní „You're Never Fully Dressed Without a Smile“ od zpěvačky Sia. (Veskoslav)

Reklama

Reklama