Reklama

Reklama

Psanci: Potrestání

(festivalový název)
  • Jižní Korea Beomjoedosi4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Při vyšetřování aplikace pro obchod s drogami objeví detektiv Seok-do Ma (Dong-seok Ma) a jeho tým spojení mezi vývojářem aplikace, který byl zavražděn na Filipínách, a nelegálním online hazardním kroužkem. Detektiv se připojí ke kybernetickému vyšetřovacímu týmu, aby tak dopadl Baeka Chang-kiho, bývalého žoldáka a šéfa organizace zabývající se online hazardem. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Většinou když dnes vyjde nějaké pokračování, tak už stojí za prd. Jenomže u The Roundup to tak není, protože čtvrtý díl je opět super podívanou. Ano, byly tu už silnější díly, ale i tak se jedná o zábavnou záležitost. Vyšetřování se točí kolem kybernetiky, což zní krapet nezáživně, ale to je omyl. Dong-seok Ma i tak dá někomu na budku, a to několikrát. Dokonce řežby mezi gangy jsou neuvěřitelnou akcí. No a místnost pravdy? Ta tu taky nechybí! Úvod je naprosto vtipný, a hned se člověk zase vloží mezi policejní tým. Samotné vyšetřování je skvělé, a ke konci tu nechybí ani strategie. Ten random borec z minulých dílů tu také nechybí. Stále to má co nabídnout, sice se něco málo opakuje, ale aspoň trochu pod nějakou malou změnou. Záporák je celkem dobrý, jen se divím, jak ty rány takový hubeňour vydrží. Aktuálně nejlepší filmová série z Jižní Koreje. Mé hodnocení: 7/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

"Chces LEPAKA?!" Sok-Do je v kratkej dobe opat spat a tentokrat je to fight proti Cyber-crime podvednej hazardnej organizacii s opat podarenymi subojmi s nozmi, ci pastickami. Na tuto seriu vsak uz len priemer, ktoru opat zachranuje docasny "agent" z radov mensich kriminalnikov, co tomu aspon dodava komedialny naboj. A ten je ozaj vyborny. Nadpriemer. 65% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejlepší a nejuznávanější korejská série současnosti, která si drží kvalitativní standard i po čtvrté! Tentokrát tu máme online hazard a Filipínce, kteří se rádi ohánějí nožem.  Dějově mi to přišlo sice slabší než předešlé díly, ale akce je opět parádní a je jí docela dost. Don Lee to tu opět řeže tak, že každý odletí 2 metry a ty jeho šupy jsou prostě boží. Záporák se taky povedl, ostatně každý díl téhle série má skvělého záporáka a po každé z jiné Asijské země a tenhle Filipínec s nožem předvádí moc pěkné kousky, všechny ty sekvence s noži mají skvělou choreografii, je hodně nebezpečný a dělá slušný problémy. Finální Fight v letadle jsem si užil náramně. Celkově parádní akční jízda s Top vizuálem, skvělým Donem Lee a úžasnou akcí, tady prostě buď to miluješ nebo ne. a 5tka Tchaj Wan ?? :)8/10. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Ďalší rok, ďalší Roundup...ale prečo by aj nie. Pokiaľ je o túto sériu záujem, kľudne. Na rozdiel od iných aspoň nepôsobí, ako čistá dojička ne peniaze a určitý štandard kvality si drží každý jeden diel. Nie žeby šlo o niečo výnimočné, zas a znova tú máme obľúbenú a dobre zohratú partičku fízlov na čele s kráľom facákov a hlášok Dong-seok Ma, bandu grázlov, exotickú lokáciu, kopu kvalitnej akcie a fórov a celé sa to nesie už v klasicky odľahčenom duchu, ktorý tejto sérii pristane. Jednoducho, to čo fungovalo predtým, funguje aj teraz, tak na čo to meniť. Jednotlivé diely sú vyvážené, kde nie sú veľké výkyvy kvality, ide na istotu a človek tak vie, čo má čakať. To je na jednej strane fajn, no na druhej sledovať po štvrtý krát skoro to isté už nie je úplne to pravé orechové. Na budúce to bude chcieť predsa len trochu zariskovať, inak sa séria veľmi ľahko môže utopiť vo vodách stereotypu. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

(KVIFF 2024) Když jsem se dozvěděl, že bude v Karlových Varech tenhle zajímavý film, v minulém týdnu jsem se kvůli tomu podíval na předchozí tři díly. Tohle je vlastně první film na který jsem letos ve Varech vyrazil. I přestože to začínalo o půlnoci, sál byl poloprázdnej a většina lidí se tam šla jenom vyspat, tak jsem si film dost užil. Je pravdou, že jsem měl co dělat abych neusnul, ale nakonec se tak nestalo. Tentokrát se tu řeší vražda, casino a opět střela. Polovinu filmu jsem zapomněl, protože jsem byl docela unaven. Ale co je nutné zmínit, tak to, že akce je tady natočena jinak než v předchozích dílech a jde to poznat. Navrátil se náměstek i hezounek, takže o humor bylo postaráno a já jsem si to díky tomu užil ještě o něco víc. Bylo tady další využívání hezounka, které má tentokrát nepěknou dohru, bohužel pro hezounka. Finální souboj v letadle byl kvalitní, jenže já si pořád stojím za tím, že souboj ve druhém díle byl tím nejlepším! 8/10 První film na letošním festivalu! (Thermal/Malý sál - 29.6.2024) ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama