Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dobrá komédia pobavila aj fanúšikovská rivalita Liverpoolu a Manchestru united. Jednoznačne aj pre diváka ktorý nemá v obľube komediálne žánre. Samuel Jackson a jeho hlášky pobavili. Tak ako aj scény s drogami. Vadili možno len slabšie miesta filmu , stále sa jedná ale o kvalitný film ktorý ma bavil a aj potešil. Predsa som fanúšik Liverpoolu a nečakal som že sa to bude odohrávať práve tam. Parádne zakomponované futbalové prostredie Anfieldu v závere. 4* ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Heh, tak dlouho jsem se smíchy u filmu netrhal. Počáteční 1/2 hodina je skutečně nabitá tvrdými fórky, zajímavým zasvěcením do příběhu a především hlavními hrdiny. Samuel L. Jackson je zkrátka týpek a v týhle roli to dokazuje velmi sebejistě (hlavně ta jeho sukně :D). Jedná se opravdu o slušnou jízdu, která opravdu pobaví, jen se to mohlo udržet v takové atmosféře déle a byla by z toho pecka. Druhá polovina filmu, už jen vaří z ničeho, což je zatraceně velká škoda. Parádní koprodukční nářez, který dokáže hláškama konkurovat známějším nářezům. ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Fotbal,drogy, nevkusný hadry, "scouse ascent", limey - vítá vás Liver fucking fool, takhle to zde chodí, stavte se za mnou na pár dní a nechte se přesvědčit, že tohle není jen scénáritsický výtěr konečníku bezbožného patolízala, ale vcelku trefná podoba města Beatles. Shits takes time and effort you fucking twats 7/10 caper ()

geklon 

všechny recenze uživatele

miluji FC Liverpool, a kdyby se v tomhle dílku nic jiného nestalo, scéna jak Carlyle nakráčí do hospody plný unitedpigs a zvedne rudej prapor, je prostě satisfakce za všechny promarněný šance na titul v posledních 20. letech a prohraných derby právě s těma manchesterskejma blBÉČKAMA, ale právě že tenhle film je opravdová jízda,která se točí kolem vzniku nový návykový látky a té již prověřené-fotbalové, která mě bavila víc než všechny Gájričárny dokopy. Takže recept na opravdovou jízdu je tak prostý, maniaka z transpotigu promíchejte s maniakem s Pulp Fictions, destilujte nějakou dost drsnou anglickou kostí, derivujte záporákem s ksichtem MeatLoaf, no a aplikujte s nádechem BigRedDerby a je zaděláno na fakt nekorektní zábavu. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Výrazná inspirace Ritchiho filmy je patrná na každém kroku. A i když to není úplně "ono", tak já se fakt pobavil (S.L.Jackson a R.Carlyle byli v úžasný pohodě a Emily zase moc pěkná). Jestli byl do dneška "Podfu(c)k" film s největším výskytem "fucků" na minutu, tak už není :) ... Při přidělování hodnocení je to přesně to rozhraní - 70%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Felixe DeSouzu (Robert Carlyle) nosí celý film červený dres týmu FC Liverpool s číslem 9 a jménem Fowler. Fotbalový hráč Robbie Fowler patří mezi nejlepší střelce Premier League; za FC Liverpool vstřelil 128 gólů. Za tento tým hrál v letech 1993-2001 a 2006-2007. (Yardak)
  • Natáčelo se také v anglickém Liverpoolu a Manchesteru, a také v Mexiku. (Yardak)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama