Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Decker 

všechny recenze uživatele

Zacatecni tri minuty jsou temer genialni, prvni pulka vyborna, druha je uz nuda a zaver je odflaklej. Film ma dobre obsazeni, ale z hercu je vyuzit pouze maly potencial (hlavne z Roberta Carlylea). Bohuzel co nejvice film podrazi je scenar, ktery proste v zaveru nestiha a zacina se potacet na pomezi nudy a trapnosti. Podruhe uz bych si to asi nepustil hlavne kvuli spatne druhe polovine filmu. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Výrazná inspirace Ritchiho filmy je patrná na každém kroku. A i když to není úplně "ono", tak já se fakt pobavil (S.L.Jackson a R.Carlyle byli v úžasný pohodě a Emily zase moc pěkná). Jestli byl do dneška "Podfu(c)k" film s největším výskytem "fucků" na minutu, tak už není :) ... Při přidělování hodnocení je to přesně to rozhraní - 70%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pohodová stylová gangsterka, ve který cool Samuel L. Jackson mlátí lidi golfovou holí a výbornej Robert Carlyle hláškuje. Jenom škoda závěru, kde už je to trochu moc překombinovaný na způsob, kdo koho víc podvede. Ale i tak je velmi příjemnej film, u kterého se rozhodně nudit nebudete a rychle vám uteče. 70% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Vítej v Anglii. Vlastně to není moc upřímný. Přiznejme si to, kámo, jsi tu vítanej asi jako rána holí. Ale proč nebejt milej?“ Normálně podobný typ filmů příliš nevyhledávám a zpravidla mě moc nebaví. Nicméně dvojka pořád-nad-věcí Samuel L. Jackson a fuck-v-každé-větě Robert Carlyle doplněná brutálně-sexy-a-cool Emily si získala mé sympatie a plnou pozornost hned od začátku A když si k tomu člověk přidá drsnější humor (a slušnou porci odzbrojujících hlášek), dynamické tempo, solidní akci, nevtíravou krimi zápletku a tunu vulgarismů (které sem tak nějak patří a ani moc nedřou), má o zábavu postaráno. Teda alespoň já měl a dávám za to filmu silné 4*. „Jak se máš, Felixi?“ – „No, můj šéf je mrtvej, nemám lístek na zítřejší zápas, jo a taky mi vězí kulka v prdeli. Ale jinak...jsem v pohodě.“ ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedená krimi-komedie (taková dost střelená), která staví především na rozporuplné dvojici ústředních zlodějíčků (Jackson a Carlyle); potěší však i vedlejší postavy - Mortimer, Pertwee a Ifans. Pro mě však hlavní devízou byla lokace Liverpoolu a fanoušci FC Liverpoolu si také najdou své:o)). Ještě za 4 hvězdy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)
  • Felixe DeSouzu (Robert Carlyle) nosí celý film červený dres týmu FC Liverpool s číslem 9 a jménem Fowler. Fotbalový hráč Robbie Fowler patří mezi nejlepší střelce Premier League; za FC Liverpool vstřelil 128 gólů. Za tento tým hrál v letech 1993-2001 a 2006-2007. (Yardak)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama