Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotbal a drogy – perfektní nedělní odpoledne! … A nemusíte fandit ani Liverpoolu. Stačí, když přistoupíte na hru, že ,,svět se zbláznil“. Dobrá hudba, svižné tempo, S.L.Jackson, kterému perfektně sekunduje R.Carlyle. Připomnělo mi to filmy G.Ritchieho. Já prostě tyhle ,,ujetiny“ můžu!!! PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ačkoli tady někteří s rovnávají s Ritchiem (chápu, gangsterka z anglie musí být přece inspirovaná Guyem Ritchiem ...nebo ne?!), každopádně tohle je film vtipnej, svižnej a zábavnej i parádně obsazenej. No a kurva z Ritchieho tam nic nevidim. Tak proč? Protože bagr na zastávce. Jste pitomci. Pecka film. ()

Reklama

noby 

všechny recenze uživatele

Slušný, trochu drsný akčňák s trochu drsným humorem z prostředí všemožných postaviček „podsvětí“, které se ovšem v tomto filmu silně angažují i v obyčejném „světě“. Kdo čichá Ritchieho, není daleko, ale sprostá kopie se nekoná. Ač 51st State není tak vypiplaný, v civilnosti postaviček a některých vtipech umí být i lepší. I meant to take care of him, not fuckin take care of him! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dokonalý úlet! L.Jackson bude vo svojich roliach megaultracool hádam celý život. Škoda, že obsadenie v podobnom filme mu nie je poskytnuté častejšie. Nutné pozrieť v originálnom znení a vychutnať si tak magicko úchylno dokonale vtipné vystupovanie Roberta Carlylea. Na scénu vo funclube Manchestru nezabudnem nikdy! V rozhodovaní o tabletkách by sa aj Neo červenal. 85%. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Jsem vášnivým fanouškem Liverpoolu, takže tento film je pro mě jako dělaný :)) Samuel L. Jackson a Robert Carlyle hrají v perfektní symbióze a k tomu nádherná Emily Mortimer :) :P Scéna Felixe De Souzy v baru Man United mě dostala a patří k těm nejoblíběnějším nejen v tomto filmu, nýbrž celkově. Jasných 5 hvězd! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se také v anglickém Liverpoolu a Manchesteru, a také v Mexiku. (Yardak)
  • Během scény zběsilé jízdě autem z hotelu je v jednou ze záběrů možné vidět na podvozku auta pyrotechniku sršící jiskry. (x_silver)
  • Zpěváka Meat Loafa navrhl do role Lizarda producent Andras Hámori. (Terva)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama