Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rusty Sabich, zástupce hlavního prokurátora, je odhodlaný pustit se do vyšetřování hrůzné vraždy své kolegyně Carolyn Polhemusové. (Apple TV+)

Recenze (5)

uhlerado 

všechny recenze uživatele

Jake je skvelý herec a rola mu sadla, vie to precítiť. Zaujimava, i ked nie az tak originalna tema, je velmi atraktivna pre miloovnikov dramy a americkeho sudneho poriadku. Uvidime, ako to pojde dalej. Hodnotim zatial naplno ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Slibný rozjezd. Gyllenhaal má kámen mudrců, nebo proč vypadá pořád stejně už 20 let? Každopádně se do role hodí. Uvidíme, co z toho vyleze. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Prokurátorka svázaná v kozelci se mi zdála jako laciný wow efekt, ale první díl této krimi série z právnického prostředí ukázala, že půjde o kvalitku v provedení, v čele s hvězdou Jakem Gyllenhaalem a scénář zatím drží, tak snad to vydrží. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní rozjezd krimi série “Presumed Innocent - Nedostatek důkazů”. Román Scotta Turowa byl už zfilmovaný v roce 1990. Ve výborném thrilleru s překvapivým rozuzlením “Podezření - Presumed Innocent” ztvárnil hlavní roli Harrison Ford. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální vražda kolegyně. Talentované advokátky Carolyn. Jejím nejbližším se zhroutí svět. O vyšetřování se má postarat zástupce hlavního prokurátora Rusty Sabich. Doma má dvě dospívající děti a manželku. Zázemí ale úplně stabilně nevypadá, protože do manželství před časem vkročila nevěra. S Carolyn. Už to prý dávno skončilo, ovšem čí otisky prstů se asi najdou v její ložnici? Tvůrci nás podle všeho budou vybízet k tomu, abychom zpochybňovali Sabichovu nevinu. Scenáristicky a herecky nadprůměrné, Jake Gyllenhaal si evidentně střihnul nestálou postavu s přehnanými a nepředvídatelnými kroky. Fajn jsou i šedé, větrem ošlehané ulice a impozantní architektura Chicaga. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama