Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kyle musí vysvětlit, kde byl v noc vraždy. Tommy vyslýchá Carolynina syna a v případu nastane nečekaný obrat. (Apple TV+)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šlape to, přibývají nové indicie, Rusty cítí stud i frustraci, propadá hlouběji do pochyb (a nejen on) a stále hledá, kudy najít cestu k vrahovi a k věrohodné alternativě k sobě coby obviněnému ze závažného zločinu. Co třeba to, že se v jeho autě nenašla jediná mikroskopická kapka krve ani její DNA, zatímco u oběti doma zůstal pořádný „svinčík“? Obhájce Raymond to chce zkusit s dohodou. A kdo si na kole obhlížel dům mrtvé právničky? Celé to má tah na bránu, je to podmanivé, divák se nikterak nenudí, vyčkává na další odhalení a jednotlivé scény mu nepřipadají zbytečné. Nadále přepínáme mezi náladovými flashbacky a napínavým dramatem, který se zanedlouho přesune do soudní síně. ()

tuctovychlap

všechny recenze uživatele

no jo..ťažko držať palce niekomu, kto neustále klame..na druhú stranu, koľko podržopalcov má banda okolo ficka..? ta tak..seriál dobrý, šliape ako dedove švajc hodinky..že by bol vrahom (či zadávateľom)  Fagbenle..? ;) ak nie, ospravedlním sa mu a to verejne..:) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama