Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Raymond je přesvědčen o Rustyho nevině. Tíha blížícího se soudního procesu však zažene rodinu Sabichových do úzkých. (Apple TV+)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodina cítí, že soudní proces je blízko. Krapet méně věrohodně se ale přelévá nálada, respektive děti jednou výrazně váhají, podruhé jsou dospělácky empatické (holt každý reaguje na vzniklé tlaky a napětí poněkud jinak), zatímco Barbara by už nemusela prchat za urostlým barmanem. Za mě je téhle linii věnovaná až příliš velká pozornost, ale asi se to odvíjí od divácké tolerance (a reakce) na nevěru. Raymond chce vést obhajobu tím, že to nemůžou prokázat Rustymu, ten stále „hledá“ věrohodnou alternativu k sobě, na kterou by porota slyšela. Každopádně v téhle epizodě, která není (reaguju na krapet nižší hodnocení) nijak horší než ty předchozí, si nejednu scénu pro sebe krade Peter Sarsgaard – mimochodem ve skutečném životě švagr Jakea Gyllenhaala. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No murder trials at breakfast, especially mine." míň scén s manželkou, prosím. docela mě ta její dějová linka nudí. KONEČNĚ je tady soud. tommy tu jeho opening statement (nevim jak to přeložit do češtiny) zandal! "Fuck." ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama