Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (19)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejprve to vypadalo jako průměrná kriminálka, kdy je milenec - prokurátor podezřelý z vraždy své milenky - prokurátorky svázané do kozelce, ale nakonec z toho byla asi nejlepší soudnička, kterou jsem kdy viděl. Má to spád, napětí, výborně vykreslené postavy ( skvělý Camp, ale naprosto dokonalé duo úlisných právnických záporáků Sarsgaard, Fagbenle ) a je to poprvé, kdy jsem si řekl, že Jake Gyllenhaal je pan herec, ikdyž je těžké jeho postavě fandit. ()

redsparrow 

všechny recenze uživatele

Seriál je natočen opravdu parádně a už jsem si byl jistý, že dám plný počet, když v tom přišel záverečný twist a ten mi tedy vyrazil dech tak, že jsem nevěděl jestli se smát, nadávat nebo tleskat. Asi jsem dělal vše najednou. Za to scénář ale nemůže, takže stejně celé na jedničku. Číst knížku, tak bych byl teda ale na konci na autora řádně nasraný. Za to, že si mě takhle povodil. ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Tak to si nechám líbit. Bravurní kriminálka se vším všudy. Nejvíce si cením toho, že divák je ponecháván v nejistotě od začátku až do samotného konce a nutí ho neustále se zamýšlet. Nikomu se nedá věřit a od seriálu The Undoing s Hugh Grantem si už ani neodvažuji tipovat pachatele, jelikož se klidně může stát, že i tady to s člověkem pořádně vyjebe ( ono to vlastně smrdí i podobným způsobem ). Tady jsou i ty ''kladný'' postavy prostě strašné divný, I když to samozřejmě hodně tahá skvělý Gyllenhaal, mě osobně se nejvíce líbil Sarsgaard. To jeho posedlé chování a psychopatický výraz, uff, a ani u něj si člověk není jistej. Konec je úplná třešnička na dortu, krásný mindfuckový překvapení, přesně jak jsem si přál. Chválím i soudní proces. No sice to není žádná loňská Anatomie pádu ale justiční atmosféra je výborná, chladná, překvapivá a dobře intenzivní a na věc přijde vše podstatné, co u soudu má být řečeno. Možná jsme dostali krimi seroš roku. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jsem ráda, že na konci změnili vraha, ale nevím no. nebylo to moc napínavý. strašně mě štvala postava rustyho manželky, její scény jsem přeskakovala, ale zas mě na konci rozesmálo jak brečela. rodinka psychopatů musí držet při sobě! herecký výkony byly skvělý, hlavně peter sarsgaard a jake gyllenhaal. asi rewatchnu nightcrawler. po tomhle seriálu si potřebuju nějak oddechnout :) ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

1️⃣ První série je velmi loudavé rodinné drama o nějakém chlapovi, který možná zabil a možná nezabil jednu mrchu. Prvních 5 dílů je prakticky bezobsažných a zcela nezajímavých. Kdyby z nich udělali výcuc, daly by se tyto tak 2 zkoncentrované minuty použít před úvodními titulky. Aspoň náznak děje a obsahu, byť extrémně navatěný, je až od 6. dílu, kdy začíná soud a aspoň něco maličko se už uděje. I jako celovečák by to byl dost nudný, podprůměrný TV film. 8 nekonečných dílů o tomto ničem považuji spíše za vtip. ⬇️ 5% ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama