Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (49)

verbal 

všechny recenze uživatele

Obrněný ropuší xicht Džejk (Zrezlý Sanavabič) je dost chudák. Doma má šerednou a submisivně vyhořelou černou starou, tudíž se ze zoufalství nechutně nesmíšeně rozhodne rasisticky vyprcat svou ještě šerednější, ovšem zatím jen doutnající bílou kolegyni. Té ale někdo záhy roztrhá kalendář, submisivní černé staré rasisticky brnkne na géčko černý zoofil, a tak Džejkovi zbydou jen bezmimické oči pro pláč a dva naprosto parádní bílí kvádroslizáci v zádech, co se mu sveřepě snaží zrušit tolik slibně se rozjíždějící kariéru prokurvátora. A nebyl by to samozřejmě Džejk, aby takové nezáživné nepřízni osudu s přitroublou nepointou opět nečelil s konstantně strnulým výrazem vyhřezlého poštěváku, a to v jakékoliv emoční či bezemoční situaci, a nelákal na tuto silně nadhodnocenou prudu všechny vilné otylé padesátky světa. Materiál na čtyři jakž takž výživné díly, nebo na jeden vydržitelný a vypointovaný neasimilační Pakulův film s Herysnem, místy až obskurně navatěný mletím hoven na dílů osm, a to patrně zejména qůli podkladové rohypnoliádě profesionálního grafomana a uspávače hadů Skota Tůrou, jenž očividně vždycky děsně toužil být Gryšemem, avšak pro své pisatelské neumětelství zůstal jen Skokotem. Tudíž jediným markantním pozitivem této audiovizuální narkolepsie zůstává páreček výtečně zvolených i zahraných bezpáteřních antagonistických velezmrdečků Skarsgárda a Fágbenleho. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jsem ráda, že na konci změnili vraha, ale nevím no. nebylo to moc napínavý. strašně mě štvala postava rustyho manželky, její scény jsem přeskakovala, ale zas mě na konci rozesmálo jak brečela. rodinka psychopatů musí držet při sobě! herecký výkony byly skvělý, hlavně peter sarsgaard a jake gyllenhaal. asi rewatchnu nightcrawler. po tomhle seriálu si potřebuju nějak oddechnout :) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Apple se opět vytáhl a servíruje výborné Krimi řízlé soudním procedurálem a je to pecka! Jake Gyllenhaal jakožto právník je obviněn z vraždy své kolegyně/milenky a kolega Peter Sarsgaard mu jde sakramentsky po krku. První půlka seriálu je sice lehce pomalejší, ale jakmile se přesuneme do soudní síňě, tak to byly pořádné žně. Takhle vypjatou soudní atmosféru s perfektními hereckými výkony a skvělými slovními přestřelky jsem už delší dobu neviděl ( Anatomie pádu by se teda mohla učit) a finální 2 díly patří k highlightu, tam se tasí zvrat na zvrat a ten finální, tak ten mě teda odrovnal vrchovatou měrou.Proslov Gyllenhaala ve finále vyloženě boží ( herecký výkon jak svině) a o emoce nebyly taktéž nouze. Druhá série asi jiní herci a jiný případ předpokládám ?? 8/10. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TEN PŘÍPAD JE ZALOŽENÝ NA NEPŘÍMÝCH DŮKAZECH…“  Gyllenhaalova exhibice. Rodinný a soudní krimi psychodrama, který nabídne přesně ty věci, který od toho čekáte. Samozřejmě také spoustu (možných) podezřelých a překvapení (nejen na konci).    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je natočen podle stejnojmenného románu, který v roce 1987 napsal Scott Turow. 2.) Kniha byla také zfilmována. 3.) Thx za titule „Petra Kabeláčová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Fantastické. Tvůrce Ally McBealové, Sedmilhářek atp. se na stará kolena vytasil s majstrštykem. Asi nejlepší soudní drama, které je opravdu hned od začátku o samotném procesu soudu. Je to propojené s thrillerem a rodinným dramatem a celé je to okořeněno špetkou erotického thrilleru, horroru a situační komedie! Scénář je skvěle vystavěný, postavy jsou nádherně napsány, zahrány (jen O.T. Fangbele buď nehraje, přehrává, či nahazuje zvláštní přízvuk, nevím) a celý seriál je dramaturgicky skvěle rozdělen na jednotlivé epizody, že to celé krásně graduje až do posledního dílu. Ano, asi by se tam dali najít nějaké díry, ale zrovna tomuhle malému zázraku, to rád odpustím. P.S. Pokud se někdo, jako já zalekne plánované druhé řady na rok 2025. Nebojte, seriál je plánovaný jako antologie, takže bude nový případ. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama