Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejprve to vypadalo jako průměrná kriminálka, kdy je milenec - prokurátor podezřelý z vraždy své milenky - prokurátorky svázané do kozelce, ale nakonec z toho byla asi nejlepší soudnička, kterou jsem kdy viděl. Má to spád, napětí, výborně vykreslené postavy ( skvělý Camp, ale naprosto dokonalé duo úlisných právnických záporáků Sarsgaard, Fagbenle ) a je to poprvé, kdy jsem si řekl, že Jake Gyllenhaal je pan herec, ikdyž je těžké jeho postavě fandit. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria:        Slabsie stvorhviezdie. Seriu pre mna jednoznacne taha duo Gyllenhall - Sarsgaard. Tie motuziky a postrcenia divakovi pocas uvodnych epizod mi vsak obcas pripadali az prilis okate i okukane. Zaver ponukne celkom slusnu divacku facku...zvlast z dovodu, ze nebol ziaden "hint". Ale pokial ide o prezentaciu v sudnej sieni i rodinnej dramy celkom fajn. Cakal som vsak vacsiu pecku. Caka sa vsak dalsia seria, tak uvidime. Odporucam.  70% ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Apple TV se opět vytasil s parádním žánrovým příspěvkem do soudních dramat. Moc filmů a seriálů z tohoto prostředí nevzniká, proto oceňuji tento projekt všemi deseti. Líbilo se mi, jak seriál začíná pozvolna, tedy naprosto jasným směřováním, co se týče příběhu. A pak postupem času začíná pořádně přitápět pod kotlem. Takové množství zvratů, to se nevídá často (notabene když to autoři dokonale promyslí a vše tak dává smysl). Po technické stránce naprosto špičková podívaná (i hudební podkres přispívá k již tak preciznímu konečnému výsledku). Herecky nenacházím sebemenší výtku. Jake Gylenhaal jako vždy naprosto skvělý, ale musím vypíchnout i Skarsgaarda v roli žalobce. Ten se do toho místy též pořádně opřel. Jo, tohle jsem si užil. Přidejte k tomu ten finální díl skrz naskrz prošpikovaný twisty a máme zaděláno na jeden ze seriálů roku. Krásných 8/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Neznám knižní předlohu ani film, ale po tomhle asi ani nemá cenu se k nim přibližovat. Tohle je prostě dokonalá právnicko-kriminální paráda řízlá depresivním rodinným dramatem. Nenašel jsem tu jediný slabší článek. Pokud bych měl vypíchnout nějaký motiv, tak to byl okruh podezřelých. Tady mohl být vrahem prakticky kdokoliv a tvůrci s chutí vodí diváka za nos. Při vynesení rozsudku jsem ani nedutal a byl jsem napnutý jak už dlouho ne. Herecky je to extratřída a vedle dokolečka skloňovaného Gyllenhaala bych vypíchnul Petera Sarsgaarda v roli jeho protivníka a pak hlavně Ruth Negga. Tuhle herečku nesnáším od chvíle, kdy jí nějaký blázen obsadil do role Tulip v Preacherovi, ale tady byla v roli manželky, která se vyrovnává jak s manželovou nevěrou, tak s jeho obviněním z vraždy, naprosto skvělá. Jeden z těch seriálů, od kterých se nejde odtrhnout. 100% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trvalo to ale dočkal jsem se. Apple přinesl seriál, který není pouhým nablýskaným prázdnem, ale brilantním dílem kombinujícím detektivku o pátraní po vrahovi a klasické soudní drama. Herecky bezchybný koncert doplnění přesnou režií a chytrým scénářem, který má minimum hluchých míst a prakticky v každém díle má nějaké překvapení, které nutí pokračovat dál. I přes pár výhrad jsem se u seriálu, tak dobře nebavil jako zde. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (1)

  • Hoci Jake Gyllenhaal a Peter Sarsgaard hrajú protivníkov, v skutočnom živote sú švagrovia, keďže Sarsgaard sa v roku 2009 oženil s Jakeovou sestrou Maggie a v skutočnosti spolu výborne vychádzajú. (winetach)

Reklama

Reklama