Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejprve to vypadalo jako průměrná kriminálka, kdy je milenec - prokurátor podezřelý z vraždy své milenky - prokurátorky svázané do kozelce, ale nakonec z toho byla asi nejlepší soudnička, kterou jsem kdy viděl. Má to spád, napětí, výborně vykreslené postavy ( skvělý Camp, ale naprosto dokonalé duo úlisných právnických záporáků Sarsgaard, Fagbenle ) a je to poprvé, kdy jsem si řekl, že Jake Gyllenhaal je pan herec, ikdyž je těžké jeho postavě fandit. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

1️⃣ První série je velmi loudavé rodinné drama o nějakém chlapovi, který možná zabil a možná nezabil jednu mrchu. Prvních 5 dílů je prakticky bezobsažných a zcela nezajímavých. Kdyby z nich udělali výcuc, daly by se tyto tak 2 zkoncentrované minuty použít před úvodními titulky. Aspoň náznak děje a obsahu, byť extrémně navatěný, je až od 6. dílu, kdy začíná soud a aspoň něco maličko se už uděje. I jako celovečák by to byl dost nudný, podprůměrný TV film. 8 nekonečných dílů o tomto ničem považuji spíše za vtip. ⬇️ 5% ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Udělal jsem dobře, že jsem si počkal až budou všechny díly venku, jelikož tohle je přesně jeden z těch počinů, které zkrátka musíte dokoukat na jeden zátah. Presumed Innocent se totiž může pochlubit skvěle vystavěným vtahujícím příběhem, u něhož si nejste do poslední chvíle jistí, jak to vlastně celé dopadne. Za to je odpovědný především chytrý a vrstevnatý scénář, u něhož jsem až na pár drobných detailů nenalezl žádnou, byť sebemenší chybičku. Za zmínku zde pak samozřejmě stojí i precizní herecké výkony všech zúčastněných, z nichž ale překvapivě tentokrát nevyčnívá jako vždy spolehlivý Jake Gyllennhaal, nýbrž právě Ruth Negga. V její postavě se totiž znepokojivě snoubí všechny děsy a obavy, které jako divák budete při zhlédnutí zcela jistě pociťovat. Ve finále jsme tedy dostali drásavou soudní podívanou, jejíž tvůrci v rámci svého nejlepšího vědomí a svědomí odvedli velmi, ale velmi kvalitní práci. Pokud tedy máte rádi tento druh tíživé podívané, u tohoto seriálu určitě chybu neuděláte. Vážně totiž stojí za to. Výborná práce! (Apple TV+) „Passion is a dangerous drug.“ ()

AtemuLukas 

všechny recenze uživatele

Další seriál z dílny Apple TV+, který je tentokrát kriminálkou z prostředí advokátní kanceláře. V hlavní roli  Jake Gyllehaal, který tu hraje advokátka obviněného z vraždy své kolegyně. Jeho vlastní kolega se usadí na lavici žalobce a dělá vše proto, aby ho dostal za mříže. To je asi k hlavnímu ději všechno. Nebudu zmiňovat spoilery. V čem je seriál silný a včel zase ne? No jednoznačně seriál stojí na JG, který tu předvádí skvělý herecký výkon. Vlastně to na něm celé stojí, protože casting na jeho rodinku byl asi dělaný v Brooklynu (ne jen joke). Pravdou ale je, že jeho manželka je strašně nesympatická po celou dobu první série a vlastně mi nijak nepřirostla k srdci ani mi ji nebylo líto. To samé můžu říct o jeho dětech. Za to JG mi utkvělou v hlavě, protože jsem hned od prvního dílu spřádal teorie, jak by to mohlo dopadnout. Ze čtyř teorii, které jsem měl se jedna ukázala jako pravdivá. Takže asi chápete, včel je problém. Není to ani pomalé tempo, ani málo vybudovaná atmosféra, která by vás vtáhla, ale pravým problémem je předvídatelnost.  Pokud jste pozorní diváci, tak vraha dokážete uhodnout už ve cca třetím možná čtvrtém díle. Ale i přes to dávám 80%. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jsem ráda, že na konci změnili vraha, ale nevím no. nebylo to moc napínavý. strašně mě štvala postava rustyho manželky, její scény jsem přeskakovala, ale zas mě na konci rozesmálo jak brečela. rodinka psychopatů musí držet při sobě! herecký výkony byly skvělý, hlavně peter sarsgaard a jake gyllenhaal. asi rewatchnu nightcrawler. po tomhle seriálu si potřebuju nějak oddechnout :) ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama