Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (46)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Neznám knižní předlohu ani film, ale po tomhle asi ani nemá cenu se k nim přibližovat. Tohle je prostě dokonalá právnicko-kriminální paráda řízlá depresivním rodinným dramatem. Nenašel jsem tu jediný slabší článek. Pokud bych měl vypíchnout nějaký motiv, tak to byl okruh podezřelých. Tady mohl být vrahem prakticky kdokoliv a tvůrci s chutí vodí diváka za nos. Při vynesení rozsudku jsem ani nedutal a byl jsem napnutý jak už dlouho ne. Herecky je to extratřída a vedle dokolečka skloňovaného Gyllenhaala bych vypíchnul Petera Sarsgaarda v roli jeho protivníka a pak hlavně Ruth Negga. Tuhle herečku nesnáším od chvíle, kdy jí nějaký blázen obsadil do role Tulip v Preacherovi, ale tady byla v roli manželky, která se vyrovnává jak s manželovou nevěrou, tak s jeho obviněním z vraždy, naprosto skvělá. Jeden z těch seriálů, od kterých se nejde odtrhnout. 100% ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Nejsem až tak nadšená... možná by bylo lepší, kdybych neznala výborné Podezření, které čerpá ze stejné předlohy. Seriál je neskutečně zdlouhavý a mimo soudní síň mi toho moc nenabídl. Ani nad hereckými výkony nejásám, nejsou nijak oslňující, jediný, kdo mě bavil, byl Peter Sarsgaard, díky mu za to! A závěrečné rozuzlení? Radši svůj komentář rychle típnu, než se ta už tak slabá trojka překulí ještě níž. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria:        Slabsie stvorhviezdie. Seriu pre mna jednoznacne taha duo Gyllenhall - Sarsgaard. Tie motuziky a postrcenia divakovi pocas uvodnych epizod mi vsak obcas pripadali az prilis okate i okukane. Zaver ponukne celkom slusnu divacku facku...zvlast z dovodu, ze nebol ziaden "hint". Ale pokial ide o prezentaciu v sudnej sieni i rodinnej dramy celkom fajn. Cakal som vsak vacsiu pecku. Caka sa vsak dalsia seria, tak uvidime. Odporucam.  70% ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

1️⃣ První série je velmi loudavé rodinné drama o nějakém chlapovi, který možná zabil a možná nezabil jednu mrchu. Prvních 5 dílů je prakticky bezobsažných a zcela nezajímavých. Kdyby z nich udělali výcuc, daly by se tyto tak 2 zkoncentrované minuty použít před úvodními titulky. Aspoň náznak děje a obsahu, byť extrémně navatěný, je až od 6. dílu, kdy začíná soud a aspoň něco maličko se už uděje. I jako celovečák by to byl dost nudný, podprůměrný TV film. 8 nekonečných dílů o tomto ničem považuji spíše za vtip. ⬇️ 5% ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Fantastické. Tvůrce Ally McBealové, Sedmilhářek atp. se na stará kolena vytasil s majstrštykem. Asi nejlepší soudní drama, které je opravdu hned od začátku o samotném procesu soudu. Je to propojené s thrillerem a rodinným dramatem a celé je to okořeněno špetkou erotického thrilleru, horroru a situační komedie! Scénář je skvěle vystavěný, postavy jsou nádherně napsány, zahrány (jen O.T. Fangbele buď nehraje, přehrává, či nahazuje zvláštní přízvuk, nevím) a celý seriál je dramaturgicky skvěle rozdělen na jednotlivé epizody, že to celé krásně graduje až do posledního dílu. Ano, asi by se tam dali najít nějaké díry, ale zrovna tomuhle malému zázraku, to rád odpustím. P.S. Pokud se někdo, jako já zalekne plánované druhé řady na rok 2025. Nebojte, seriál je plánovaný jako antologie, takže bude nový případ. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama