Reklama

Reklama

Sugar

(seriál)
  • USA Sugar
Trailer 2

Epizody(8)

Obsahy(1)

Záhadný soukromý detektiv během vyšetřování zmizení milované vnučky hollywoodského producenta svádí boj s vlastními trýznivými obavami. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (25)

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě banální pátrání po zmizelé vnučce filmového magnáta se (ne)čekaně zkomplikuje a Colinův Cukrouš musí čelit nejen svým démonům. Solidní pocta noirovkám a také dalšímu žánru, který byl v padesátých a šedesátých letech dost oblíbený. A do toho všeho vhozen slušňák v uhlazeném kvádru, který si zde, mezi tou špínou a podvody, může připadat, jakoby byl z jiné planety. Vydařený seriálový počin s originálním drobným zvratem, který to posouvá úplně jinde… i když pořád je zde nejdůležitější právě ta detektivní linka. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak tyrkysová korveta, Iggy Pop a láska ke starému Hollywoodu, kde mě hrozně bavily (a hlavně tady seděly) ukázky z klasických starých filmů, převážně noirů. Náběh na další sérii tady rozhodně je a vůbec bych se toho nebál. ■ AnanAss‘s Score: 7/10 ■ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Velmi cením neo-noirový aspekt a implementaci záběrů z klasických filmů (moc hezká pocta), Farrell je jako vždy úplně precizní, bohužel to ale nestačí - samotný případ dost vázne po stránce zajímavých postav, dění a dramatu. Rozsah šesti dílů by byl více optimální. Co se [spoiler] sci-fi zvratu týče, byl určitě totál nečekaný, ve finální epizodě jsem mu přišel na chuť. Takže jak jsem tu byl místy zpruzelý, tak si asi stejně pustím další pokračování. 70% ()

Reklama

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní dílko, které ale funguje. Naštěstí, Jinak i přes ten lacinej twist tam vidím spousty podivných nelogičností a fádních klišé. Nemluvě, že formou, kdy prostřiháváš černovílé retro snímky- tak obsahu moc nepřidáš. Ale ta atmosféra a pohrávání si s divákem trošku na intelektuálně artovou notu. Hm jakože lze doporučit, ale od 5 hvězd se lehce odečítají body dozadu. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 3 a 4 hvězdami, ale nečekané zvraty mi to ujasnily. I na kratší stopáž dílů tempo trochu kolísalo, ale furt tam vzadu bylo to napětí, otázky a hlavně Colin, který to táhnul. Dále také dobrý scénář a režie. Nevím, jestli je 2.řada dobrý nápad pokud teda bude, když to hlavní odhalení už máme, ale zase třeba tvůrci přijdou s něčím novým a svěžím. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne prišiel ten náhly twist ako riadna sprostosť - obzvlášť, keď si ho tvorcovia odkladali tak dlho. Nemal by som s tým problém, ak by niečo tak zásadné spravili v prvej alebo druhej epizóde, nech človek vie, do čoho ide. Pretože toto je v prvom rade žánrový a až potom dejový zvrat. Takto som bol ako divák navnadený na dobre obsadený neo-noir so všetkými žánrovými tropes, ktoré k nemu patria, až kým sa zo Sugar v poslednej tretine odrazu nevykľulo stupídne sci-fi zavŕšené finálnou epizódou plnou scenáristických barličiek. Veľká škoda. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama