Reklama

Reklama

Cinderella's Revenge

Trailer

Obsahy(1)

Popelka (Lauren Staerck) je svými zlými nevlastními sestrami a macechou dotlačena příliš daleko, což ji přiměje vyměnit skleněné střevíčky a s pomocí Kmotřičky víly (Natasha Henstridge) se vydat za krvavou pomstou. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Popelka tak jak ji neznáte pojatá moderněji a hozena do hororového hávu. Sem tam film nahodí i nějakej vtípek. Jako dobrá víla která bude Popelce pomáhat se tu představí kdysi krásná(ikdyž ani dnes na svůj věk oproti některým svým hereckým kolegyním nevypadá zase tak špatně) Mutant(ka) Natasha Henstridge. Popravdě nechápu, že když už má někdo u potřebu prznit takovou pohádkovou klasiku tak, že to neudělá ve velkým stylu a se vší parádou. To jest. Chtělo by to lepší herce, nejspíš i větší rozpočet, zapracovat na hororovosti(atmosféra, napětí)+ větší porce krve a hlavně gore. Tenhle výsledek je takovej neslanej nemastnej. 2hvězdy ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pro znalé, co bude nejspíš většina, jsou dvě třetiny opakováním toho, jak to s Popelkou bylo. Slušný vizuál, hloupá Popelka. Popelka je blbka, její macecha i sestry harpyje. Pomoc od víly je problematická, páč Popelka se nějak nemůže odhodlat k pomstě. A když už si nasadí masku, není to rozhodně Maska (1994), a tak se Popelka opět chová jako blka a dřevák k tomu. Že nakonec sama nezemře, je pomalu zázrak. Já tedy čekal rozzuřeného Supermana, tedy Superwomen, alespoň tak jako v Šílené Heidi (2022). Škoda, že se tvůrci nevyřádili na gore (pokud tedy někde nelítá delší verze) - vytržení očí jsem téměř nepostřehl, střeva ven jen vykoukla a rozmlácení hlavy palicí bylo mimo kameru. Co ovšem zvládla maska na jedničku, byla proměna nesmělé dívky ve všehoznalou kurvu, páč to, jak hupsla na prince, by panna rozhodně neudělala. Kdyby aspoň nezůstalo u dvou facek, ale rozjelo se s/m. Občas se naštěstí objevil i vtípek, kterých mohlo býti vícero. Hlavně za to, že Popelka zůstala blbkou po celý čas, dávám jen 2*, jinak by mi tahle inovace rozhodně nevadila. ()

Reklama

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Toť pozor, tentokráte se nikoliv nedowní diznyho Popelka, ale prstí bratry Grimmovcov, neboli správnou knižní brutálnější předlohu, což pořád nenasvědčuje tomu, že se jedná o škváru. Dejte každé utlačované blbýnce nebo pohádkové bytosti gunu nebo dřevorubeckou sekeru a když zacítí chuť si povraždit, uvidíte tu melu. Kdyby se Jesus po tří denním šlofíku z jeskyně vyšňořil s kulometem, taktéž by dal Římanům na prdel. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po epickom Kostnerovom Horizonte epické dno kinematografie - pomsta Popolušky, v ktorej sa spomenie neschopná polícia a chlapi čo nemajú gule, vyskytnú sa tu aj silné ženy a tak víťaz britskej ceny za najlepší nezávislý nízkorozpočtový horor Andy Edwards vyžobral od filantropoidov kopejky na natočenie ďalšieho svojho braku z plejády ktorých ani jeden na IMDb nedosiahol viac ako 39%, na našej databáze sa väčšinu nikto asi ani neunúval hodnotiť. Najlepším na celom filme bol naozaj ten úvodný song a tá jedna hviezdička je za kone čo ušli samotnému Elonovi Muskovi... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to poloamatérská srajda s příšerným obsazením, ale ten nástřel se mstící se Popelkou není vůbec špatný. A vlastně ani celkový příběh není úplně od věci. Pokud by to dostal do ruky nějaký béčkový rutinér s odpovídajícím rozpočtem, nebo, v tom nejlepší případě, Wirkola, mohl z toho být zábavný nátěr a na scénáři by se toho nemuselo zase tak moc měnit. Takhle zůstalo jen pár povedených vtípků a kouzlo nechtěného. A to halt musí stačit. 35% ()

Reklama

Reklama