Reklama

Reklama

Dobrý synek

  • USA The Good Son (více)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

willow666 

všechny recenze uživatele

Takže. Zpočátku to byly dost nepříjemné chvíle nudy, Wood mě nijak nezaujal, smrt jeho maminky nezapůsobila. Později film začal nabírat obrátky snad až nečekaným způsobem - Culkin hrál výtečně a jeho role mu skvěle sedla, soudí se mi to líp, jelikož rozhodně nejsem fanouškem jeho komediálních počinů. Bylo sice jasné, že dobro nad zlem zvítězí, ale že tvůrce zvolí zrovna tento způsob... tak to by mě nenapadlo. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Maculay Culkin se jednou v životě hodně dobře rozehrál, ale k jeho smůle dostal jako protihráče Elijaha Wooda, který ho strká do kapsy všemi deseti, i když naopak neukazuje vše,co v něm vězí. Kromě hereckého duelu je film i duelem obou postav, Henryho, jehož hry začínají dostávat hodně nebezpečný rozměr a Marka, který začíná chápat, že tohle hraní přestává být legrace, alesamozřejmě nikdo nevěří jemu, ale andělsky se tvářícímu Henrymu... Napínavé rodinné drama ani chvíli nenudí a přestože je plné žánrových klišé a není moc originální, je dobře natočené a rozhodně stojí za shlédnutí. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Maculaye Culkina všichni známe jako toho klučinu z filmu Sám doma, kde si ho spousta lidí zamilovala, no, a tady v tomhle filmu ho budou zase nenávidět. Tady totiž hraje bezemočního psychopata. Ten film začne hodně rozvláčně, budování nějaké atmosféry je zde fakt neskutečně pomalé, avšak potom se to rozjede a začne to být dost napínavé, nemluvě o poslední půlhodině, tam jsem fakt měl oči přilepené k obrazovce a doufal jsem, že už toho Henryho někdo zabije. Pravda, mohlo to jít víc do psychologie, ale pak už si snad nemám na co stěžovat. Bylo to napínavé, hlavní hrdina byl sympatický, hlavní záporák byl hajzl a celé to prostě fungovalo tak, jak mělo, takže vůbec nemám problém tomu dát 4*. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Jsem hezky překvapen, ikdyž z Dobrého synka "páchlo" na hony daleko, že je film udělaný spíše pro ty mladší.. Alespoň na mě to tak působilo. Culcin hraje psychopatické dítko skvěle. Tahle role mu snad sedla líp než v Home Alone. No a Wood je i přesto hlavní hvězda filmu.. Hezké thrillero-hororové béčko, které za zhlédnutí určitě stojí. 58% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Já na zlo nevěřím." ..."Ale to byste měla!" Já osobně teda na zlo věřím. Obzvlášt' po tom, co jsem měl možnost vidět nasraného a zlobou, až do morku kostí, prolezlého Kevina. Asi mu z toho, jak mu pořád domů lezli ti lupiči, Mokří banditi, už vážně přeskočilo. Jako padouch je vážně skvělý. Doufám, že v příštím díle "Sám doma" už poteče krev :-) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně měl film natáčet režisér Michael Lehmann, ale byl odvolán kvůli neshodám s otcem Macaulay Culkina. (Dartdevil)
  • Zaměřovač na Henryho kuši je čelní znak z auta Buick Riviera. (Dartdevil)
  • V roku 1994 vyšla podľa scenára filmu aj rovnomenná kniha, ktorú napísal Todd Strasser. (emdvojka)

Reklama

Reklama