Reklama

Reklama

Danny Roman je jedním z nejlepších policejních vyjednavačů. Je obviněn z vraždy svého partnera. Ze zoufalství vezme jako rukojmí členy policejního sboru, a snaží se tak odhalit skutečného vraha. Chris Sabian, další z předních vyjednavačů chicagské policie, se pokouší dostat Romanovi pod kůži, manipulovat s jeho city, uklidnit situaci a osvobodit rukojmí. Ten však tuto strategii dobře zná – sám ji používal. Celé město napjatě vyčkává a vyjednávání začíná... (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vyjednavač je solidní krimi thriller se zábavnou zápletkou a několika dobrými zvraty v ději. Celý film stojí na kvalitních výkonech Samuela L. Jacksona a Kevina Spaceyho. Diváka potěší jak zpracování, tak hudba, která dovede dobře podbarvit dané scény. Na škodu je pouze přemrštěná délka, ale vzhledem k tomu, že se neustále něco děje, dá se to přežít. Na plnbý počet to u mě není, ale na sympatické čtyři hvězdy ano. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Gray natočil velice zdařilé akční drama / thriller, které diváky dokáže zaujmout jak slušným dějem (ve kterém nechybí psychologické pasáže okořeněné akčním nábojem), tak i vhodně zvoleným hereckým obsazením a především dobře propracovanými postavami. Během té dlouhé stopáže nezbyl skoro žádný prostor pro nudu – což připočítávám k dobru. Film jsem viděl již několikrát a nikdy neomrzí! 70% ()

Reklama

L0ra 

všechny recenze uživatele

Film "Vyjednávač" (The Negotiator) z roku 1998 je napínavým thrillerem, který nabízí skvělý herecký výkon ze strany hlavních představitelů, Sama Jacksona a Kevina Spaceyho. Film je plný napětí, intrik a nečekaných zvratů, které diváka drží na pochybách až do posledních chvil. Příběh filmu se odehrává v Chicagu, kde detektiv Danny Roman (Samuel L. Jackson) je obviněn ze zločinu, který nespáchal. Když se snaží najít důkazy své neviny, rozhodne se vzít do rukou vlastní osud a unese rukojmí. Protože je zkušený vyjednávač, požádá o pomoc svého kolegu z policejního oddělení, Chrise Sabiana (Kevin Spacey). Společně se snaží najít pravdu a vystopovat skutečného pachatele zločinu. Hlavní předností tohoto filmu jsou skvělé herecké výkony, zejména Samuel L. Jackson a Kevin Spacey. Jejich dialogy jsou velmi napínavé a poutavé, což diváka nutí přemýšlet nad tím, co se bude dít dál. Důležitou roli hrají i vedlejší postavy, které jsou dobře napsané a dobře ztvárněné. Režie filmu je velmi zdařilá. Film je skvěle natočen a řazení scén je velmi poutavé. Kamera se pohybuje v jednotlivých scénách velmi dobře a zachycuje napětí, které v tomto filmu převládá. Celkově lze říci, že film "Vyjednávač" je velmi dobře natočený a napínavý thriller s vynikajícími hereckými výkony a poutavým příběhem. Pokud máte rádi filmy tohoto žánru, určitě si ho nenechte ujít. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých kvalitnejších krimi thrilerov 90. rokov, ktorý ma držal v napätí celých 140 minút a chvíľami som ani nedýchala. Samuel L. Jackson hrá, čo mu sily stačia a Kevin Spacey mu výborne sekunduje. Kto má rád scenáre z prostredia sprenevery alebo korupčného diania na polícii alebo v iných sférach vyšších kruhov, nemal by byť sklamaný. Škoda, že sa dnes už netočia filmy, ktoré by boli tak vzrušujúco napínavé a ktoré by nás nechali tápať v očakávaní, čo sa stane s dobrou - v tomto prípade štvanou - postavou... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Danny a Chris k sobě hledají cestu. Oba jsou profesionální policejní vyjednavači, ale nyní stojí na opačné straně barikády. Oba mají svoje zájmy a oba dobře vědí, že "překecat" toho druhého nestačí. Dannyho bývalí parťáci totiž zcizili hodně peněz, ale obětního beránka si rozhodně nevybrali šťastným způsobem. Takhle začíná film, který by se patrně ztratil v přeplněných regálech videopůjčoven, kdyby v něm ve slovních přestřelkách neexcelovali dva mí nejoblíbenější herci. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (16)

  • Pôvodný koniec zahŕňal mexickú patovú situáciu so stopäťdesiatimi policajtmi mieriacimi zbraňami na protagonistov na železničnej stanici. Kevin Spacey namietal proti tomuto koncu, pretože mal pocit, že také verzie boli sfilmované už mnohokrát predtým, a tak to prepísali. (Arsenal83)
  • Dannyho (Samuel L. Jackson) manželka zmiňuje jméno syna Jeremyho. Jeremy Roenick je jméno hokejisty hrajícího za tým Chicago Blackhawks ve městě, kde se film natáčel. (Conspi)

Reklama

Reklama