Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš daleké budoucnosti se začala pořádat „Velká loterie“, která má jeden zásadní háček: kdo před západem slunce zabije vítěze, může legálně převzít jeho miliardový jackpot. Majitelce výherního losu, Katie Kim (Awkwafina), nezbývá nic jiného, než neochotně spojit síly s Noelem Cassidym (John Cena), amatérským agentem na ochranu výherců, aby jí za podíl z výhry pomohl dožít se západu slunce. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když se člověk už před projekcí rozloučí s logickou a smyslem pro realitu, tak je to vlastně dost dobrá komedie s fajn hláškami a bezva ústředním duem (Cena jako obvykle špičkový, Awkwafina překvapivě málo otravná). Pořádná píčovina to byla, to jo, ale mezi špatné filmy bych to určitě nezařadil. 65% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

John Cena dokázal po x prešľapoch trafiť vhodnú akčnú komédiu a konečne tak spríjemniť čakanie na druhú sériu Peacemakera. Pribral Shang-Chi páreček a rozjel svižnú akciu s atraktívnou zápletou. Boli tam určité zastavovačky, ale vždy len na pár minút, a potom zasa beh o život. Nie skvelé, nie nadpriemerné, ale určite nad úrovňou aktuálnych 60%. A samozrejme bolo fajn zistiť, že Stifler ešte žije, teda... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Logika jde zcela stranou. Komediální to nebylo tedy vůbec a například vtípky, které jsou v závěrečných titulcích se neustále otírají o anální díry všech herců. Pokud tohle někomu příjde směšné? Budiž. Nápad samotný špatný rozhodně není. John Cena předvádí ten svůj zajímavej standard. Škoda že zde v nějaké větší roli neúčinkuje Stifler. Často se to mlátí hlava nehlava. No čekal jsem to zkrátka lepší. 50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Paul Feig svůj vrchol Spy už nejspíš nepřekoná, ale je to fajn zábava. Nápad s Loterií, kde možnost zabití vítěze a legálně převzít jackpot je hodně fajn, Awkwafina je většinou otravná, ale zde mi nevadila a John Cena je jako vždy zábavný a fajn, i ten Simu Liu je v pohodě. Akce je spíš zábavná a zajímavá, tady je velká škoda, že se nevyužilo Erko, kdyby tu bylo i fajn Gore, tak bych šel s hodnocením určitě výše, po stránce humoru to šlo určitě také lépe vyšperkovat, ale párkrát se zasmát dalo. Hezky to utíká, pořád se něco děje, za mě fajn výplach. 6/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nevtipná Feigová komédia, ktorá je ukážkovým príkladom filmu, kde mal niekto zaujímavý nápad, ktorý už nevedel rozviesť do poriadneho filmu. Možno pod taktovkou niekoho iného by to bolo vtipné. Feig je ale packal. V poslednej dobe sa ale aspoň obklopil šikovnými kaskadérmi, takže akcia je jediné, čo tu funguje. Je oldschoolová, obsahuje solídne kaskadérske kúsky a keby sa film nedržal pri zemi, tak mohla byť aj brutálne zábavná. Ale brutalitu nečakajte. Takže som dostal čo som čakal. Nevtipnú komédiu so solídnou akciou. 4/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Noel Cassidy (John Cena) jezdí Chevroletem Impala SS v metalíze v odstínu Dark Cherry. To znamená, že jde o auto modelového roku 1995 nebo 1996. Impala SS se začala vyrábět v modelovém roce 1994, tehdy ale vznikly jen kusy v černé metalíze, protože automobilka neměla dostatek unikátních litých kol. Celkem ve třech modelových letech vzniklo necelých 70 tisíc kusů tohoto sportovního sedanu s 5,7litrovým osmiválcem LT1, který poháněl i Chevrolet Corvette C4. (FIAT 500)

Reklama

Reklama