Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi moc zajímavý nepřišel ani ten námět, protože jsem něco podobného viděla (tuším, že několikrát) v seriálu Krajní meze, kde bylo zpracování o poznání lepší a dovedlo člověka opravdu znervóznit. Tady jsem to prozívala a pak nad tím jen pokrčila rameny. Co do obsazení, tak tu mohl hrát kdokoliv a vyšlo by to nejspíš nastejno. 4/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ten eroticko-artovej začátek je fakt strašnej a jak to celé působí nepřirozeně jak ta nejumělejší červená knihovna, tak to fakt děsně nudí. V druhé půli se ale film trochu rozběhne a přitlačí se na atmosféře, takže se na to dalo docela koukat. Charlize Theron je tady mega nesympatická a Johnny Depp na tom není líp, což je teda od režiséra dost umění u takových hereckých es. Otravnej film. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Je vtipné, podívat se na film, který jste zbožňovali ve 12ti letech, s odstupem desetiletí :D :D Super náměť, zvláštně zpracované :) Všechno zachraňuje pouze Charlize Theron, jejíž taneček s břichem a šlehačkou z lednice považuji ze nejlepší scénu filmu, plus k tomu ještě "bu" Johnnyho Deppa, nenápadně se objevujícím za lednicí :D ()

Han22 

všechny recenze uživatele

3x jsem u toho usnul, než jsem dokoukal tuhle ultranudnou variaci na téma "je můj manžel mimozemšťan nebo jsem se úplně zbláznila?" Hvězdička za Theronovou a pěknou kameru a hudbu, jinak takhle nudný sci-fi drama bez jakéhokoliv napětí, konfliktu nebo aspoň zárodku čehokoliv dramatického jsem dlouho neviděl. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem pravý americký hrdina. To mi řekl prezident Spojených států." A já jsem poměrně nespokojený divák. Já jsem se totiž nudil, přestože jsem určitě měl toužit po informaci, co se to stalo ve vesmíru, bát se o Jillian a chránit ji před mimozemšťanem. Místo toho jsem zíval, nazýval její sestru jménem samice tura domácího a bylo mi úplně jedno, jestli scénárista nakonec zvolí optimistický nebo pesimistický konec. A to asi není úplně v pořádku, protože já mám život na Zemi bez mimozemských migrantů pořád ještě docela rád. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama